Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pszichoanyu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
Pszichoanyu 2012.10.27 13:22:41
@Hari Seldon 2: Engem is jól felidegesített. Nyaralni akart a posztoló, nem jött össze neki, ezért leminősítette azokat, akik több mint fél évig a fizetését adták, és befogadták. Biztos okos lány, ha már ennyi idősen így tudja milyen a világ. Én is éltem Németországban, nem is nagyvárosban, de hogy nem ilyenek az emberek, az is fix. De egy család alapján véleményt... Elég ostoba. A posztoló meg szálljon magába. Ugyanis volt állása (arról hallgatott milyen szépen keresett valószínűleg), ingyen tanulhatott nyelvet fél évig, és nagyjából a saját korlátoltsága volt a legnagyobb probléma végig. Hát gratulálok. Jól megmondtad.
Le Akarok Fogyni! Hogyan fussunk? 2012.10.11 13:07:16
"Hát hogyan, wazzeg? Egyik lábad tedd a másik elé, mintha gyalogolnál, csak gyorsabban!" Ennél azért többről van szó. Ha most jársz itt először, akkor légy szíves kezd a legrégebbi cikkről, mivel a témák egymásra épülnek! Clickandgo! A tervezés:Ahogy korábban írtam, az…..
Előfordul olyan egy blogszerkesztő életében (vigyázat, intim részlet...), hogy nem ért egyet mindenben azzal a poszttal, amit megjelentet. Nagyjából így vagyok Balázs írásának bizonyos részeivel, de a fogalmazás néha kissé talán túlzott markánsságát hajlamos vagyok betudni…..
Pszichoanyu 2012.10.01 17:09:39
@vg21: Tökéletesen egyet értek.
Pszichoanyu 2012.10.01 17:38:31
@bohuš: Maslow piramis (hu.wikipedia.org/wiki/Maslow-piramis), neki a legalsó szint megfelel, míg másoknak a többi is kell. Nekem aztán mindegy, engem nem zavar az, hogy neki miként boldog az élet, de ne akarja megmondani, hogy másnak is elég kell ez legyen. Ès itt megint nem a hülye pénzröl van szó.
„Pár hete a neten felszedett egy lányt. Még nem történt semmi, eddig kétszer találkoztak, de szerintem ez is gáz, mert miért találkozott vele kétszer? Sakkoztak, kártyáztak, bélyeget cseréltek?” - levélírónk irigyli barátnője harmonikusnak látszó kapcsolatát, pedig…..
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
Pszichoanyu 2011.08.09 16:28:52
@Gaben88: Hasonlóan gondolom.. Ez az ország rohad. És minden további engem támadó is ezt támasztja majd alá. Biztos nem túl hazafias elhagyni egy országot, viszont ittmaradni meg szimpla ostobaság. Itt nem fog semmi sem változni. Úgyhogy menni kell. Aki meg ittmarad, az jobb is, hogy itt marad (tisztelet a kivételnek, aki menne de nem tud..). Talán így külföldre nem kerül olyan, aki tovább ronatá tovább a magyarok hírét, már így is köpnek ránk... Bár országon kívül én inkább nem hangoztatom honnan jöttem, vagy ki vagyok, jobb nem egyből hátránnyal indulni..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Pszichoanyu 2011.06.01 11:44:04
@dúlidúliaréten:
így is lesz... és nem is oly soká.
Régóta vártuk már, hogy elkészüljön az ún. szakító-mix, amelyben minden idők legszebb-legszomorúbb szakítós számait gyűjtik össze nekünk, de arra legvadabb álmainkban sem számítottunk, hogy ennyire szomorú aktualitást kap majd a megjelenés. Kattintsatok, töltsetek,…..