Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pec

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De nincs igaza senkinek, én nem két napig szeretek és főleg nem az igazit. A kép innenKedves Szakítós és Olvasói!A minap egy rajzfilm tanulságos párbeszéde ütötte meg a fülemet:Én mégis azt mondom, hogy jobb szerelmet elveszíteni, mint meg sem élni.És ez mit jelent? –…..
pec 2009.05.23 23:55:45
@The King, a király:
haendel király
pec 2009.05.23 23:58:40
@Rocco Melonchek, OKJ pornocsillag oktato:
vazz..akkor fater így "hagyta" el a nobelt..
Na végre beengedett a nyomorult bloghu, lássuk a posztot. Sziasztok!   Eljött az idő, hogy én is belépjek a klubba. Adott a klasszikus felállás: Én (faszi) Ő (a nő) Másik (a másik faszi).   Lássuk akkor a sztorit. 9 és fél évet élt a kapcsolatunk. Majdnem 20…..
pec 2008.09.01 13:54:11
Ez annyira tipikus..
Ugyanez a szitu velem...már nem először.
Csak most a harmadik komoly kapcsolat és már 31 évesen.
2 héttel ezelőttig halálos szerelem(legalábbis én azt hittem, vagy ezt hitették el velem)Házasság megbeszélése, a szülők is már tényként kezelték a dolgot.Közös lakás keresés 2 hónapja.
Minden héten megkérdeztem tőle, hogy boldog-e, szerelmes-e.
Ő mindig azt mondja, hogy igen.
Jön a sziget, ő 1 hétig kint dolgozik, nem látom egy hétig.
Persze, hogy nem tetszik, de nem szólok semmit.Viszont nem is keresem.Minek?ugysem ér rá..
Aztán sziget után, eltávolodás,teljes közöny a részéről.
Én mérges leszek, és dühömben szakítok vele, de 1 óra múlva már hívom, hogy ne haragudjon, beszéljük meg.
Nem veszi fel a telefont, nem akar hallani sem rólam, és pár nap múlva már az lesz belőle, hogy féléve szenved, mert én szeretem már úgy.
Ő sem mondja konkrétan, csak utalgat ( a macskát jobban szeretem mint őt, meg hasonló értelmes dolgok.
A másik jel amiből ezt észre kellett volna vennem, hogy nem érzi jól magát:amíg én aludtam ő sírt az ágyban..köszi..
Csajok!!Beszéljetek értelmesen!!
Így a pasik (mint most én is)csak néznek tátott szájjal, hogy 1 hét alatt hogy lett a szerelemből és a mindenki által irigyelt kapcsolatból szakítás.
Vagy ha kérdezzük, hogy boldog vagy-e, akkor ne hazudjatok!!
Arról nem beszélva, hogy ilyenkor 99,9% hogy van valaki a háttérben, de gyávák vagytok megmondani...
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
Azt olvastuk a tegnapi Blikkben, hogy Majka, akitől mostanában már tényleg nem lehet elmenekülni sem, ha az ember tévénézésre vetemedik, mert minden rohadt klikkolásra előkerül valahol, 200 000 forintért (vagy 220 000-ért, ebben a cikkíró sem biztos) főz a a TV2 Hal a tortán…..
Dupla kritika! Vilosét Ramizé követi! (A szerzők elnézést kérnek a cikkben előforduló erős kifejezések miatt, de nem volt alkalmuk kigyomlálni ezeket, mert lejárt a sétaidő és a kedves, megértő ápolók visszakísérték őket a doktor úrhoz.) Több évtizedes pályafutásom…..
Azért nem semmi ország az, ahol a második számú kereskedelmi tévé reggeli hírműsorába olyan dilettánsok beülhetnek, mint Jakupcsek Gabriella, a hazugságvizsgálóval (is) ótvaros nagyot bukó, szigorú matektanárnőre emlékeztető "riporter" vagy "műsorvezető".…..
Panka találta Önöknek ezt a kihagyhatatlan akciót: egy egész falnyi könyvespolc mindössze 668 forintért (néni nélkül). A Homár arra bíztat mindenkt, hogy nyomtassa ki ezt az ajánlatot, és próbálja meg érvényesíteni a "legolcsóbb meghirdetett árat". Az elsőnek még…..
Senki előtt nem ismeretlen - főleg nagyvárosi környezetben - a reklámújságokkal teletömött postaláda látványa. A legtöbb társasház már külön erre a célra rendszeresített dobozzal várja az újságot terjesztőket, akik vagy figyelnek erre vagy nem. Sokszor ugyanis hiába a…..
Aradszky hatalmasat nőtt a szememben, és most nem azon poénkodok, hogy alacsony, azon poénkodik eleget a Koós, hanem tényleg beszólt Fábrynak. És tényleg pár percre csöndben maradt a sómen. Szép volt látni, ahogy megáll a repülő vörös nindzsacsillag a levegőben. Vagy mi.Volt…..