Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tükörtojás

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Olgi kicsit kivan a libsi egyetemistáktól, ezért önvizsgálatla szólítya föl őket:   Jóój :DDDD..
Figy az van, hogy Humpty Dumpty megmutatja, hogyan túrj bele Habos Gitti hajába: Ettől még nekem is lekonyul B(  ..
Tükörtojás 2015.04.22 14:05:25
Ha budapesti vagy akár magyarországi épületekből kellene összeszednie Gotham Cityt, elég nehéz helyzetben lenne a díszletező. Persze azért nálunk is vannak helyszínek, amelyek illenének a húszas-harmincas évek Chicagóját idéző, félelmetes szobrokkal súlyosbított városba. Én…..
Nagy visszhangot váltott ki a törvénytelenül megszavazott kamerarendszerről szóló posztom. Még a ház faliújságjára is kikerült. Többször is, mert valaki mindig leszedte, más meg kitartóan visszarakta. De a lényegre térve. A társasházi törvény szerint "ha a közgyűlés…..
teszt23 asjnlkasdj 2012.03.05 22:16:01
asjhasjkhdsakhdjkashdjkashkjashd ..
Tükörtojás 2012.03.05 22:17:28
Szivattyúhiba miatt fél napig nélkülözniük kellett a melegvizet az 5. ütem lakóinak. A fűtéssel szerencsére nem volt gond. A hiba tegnap estétől ma délelőttig állt fent. Érdekes, hogy nemrégiben volt karbantartás a kazánnál...
A 10/B-ben sajátos módon védekeznek a folyosón a csúszás ellen. A lépcsőházba apró köveket szórtak ki, amely egyfelől megakadályozza a takarítást, másfelől tönkreteszi a járólapokat. A kövek ugyanis rendkívül módon karistolnak, de még a liftajtó vezetősínjébe is…..