Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erzsi73

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy fest ez nálam valami betegség. Nem elég egy, nem elég kettő... Meg kellett vennem azt a színt is ami a harmadik kedvencem a MAC új kollekcióiból. :( Ha nem imádnám, akkor biztos utálnám a MAC-et... :)Korábban már olvashattatok a ceruza minőségéről, uh erre most nem pazarlom a…..
Amennyire csalódott voltam a Versace for H&M kollekció láttán, annyira lelkesedem most a Marniért - a lenti képeket elnézegetve több dologra is kétségbeesetten vágyom: kell egy színblokk selyemruha, egy selyemsort, a fehér virágos nyaklánc, de egy cipőn, egy táskán és egy…..
Gondolkodtam, hogy melyik terméket is mutassam be először részletesen Nektek, és azért rá esette a választásom, mert egyrészt már régóta használom személyesen is, másrészt pedig ez egy olyan univerzális szérum, amivel gyakorlatilag bárki javíthat a bőrápolási rutinján. …..
Makeup Blog MAC Cook kollekció 2012.02.18 15:00:00
És íme a MAC Shop, MAC Cook kollekció másik eleme. Ebben a kollekcióban találhatóak meg a hihetetlen színű ajakbalzsamok, lakkok, és zselés tusok. Főzd meg a MAC szénhidrát és kalóriamentes receptjét, légy kecses, kívánatos kis konyhatündér, szemed, ajkad és körmöd…..
Erzsi73 2012.02.18 22:51:12