Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Man regen

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt hazamentek a helyiek a váltás miatt, az utolsó este elmentünk vacsorázni a helyi étterembe. Kúltúrált hely 35 asztallal !!! Meglepődve láttuk hogy tele volt a hely, olyannyira, hogy várni kellett, hogy le tudjunk ülni 6-an (4 kazah nő meg mi ketten magyarok :) ). Kb 5…..
Man regen 2012.02.17 23:45:10
@Botond99:
Tévedsz sajnos.Ha megnézed a térképen hol van aksai vagy uralsk.Karatontol kb.800 km-re északra.1986-ban az oroszok ott robbantottak 6 db atombombát.Föld alattit az igaz!De mivel ott gázmező van.És a földgázt minden reggel lehetett érezni ezért nem zárható ki,hogy a radioaktiv anyag nem jött-e ki.?!Sajnos én ott voltam.Természetesen a vegyépszer ott is levédte magát különbözö hátérsugárzást mérő budapesti szakemberrel.Voltak ott érdekes dolgok.Muslica bögöly harapási technikával.Nagy békák,sáska invázio.Ha a kezed megkarcoltad munkában ,azonnal joddal kellett lekezelni különben estére gennyesen begyuladt.A sebek is szerintem háromszor lassabban gyogyultak.Tengiz nem volt messze innen.Én sportolok mai napig,nem iszom,nem dohányzom.Napi vitamin mennyiségem elég magas amit keverek gyogyteákkal.Igy tudok még élni okosan.2 éves projekt,után kaptam 2 kollégámrol hireket akik agydaganatban meghaltak.Nálam 3 éve mutatta ki az MRI.Próbálom az életemet takarékosan beosztani.Ma már Tengizben tuti nem lehet sugárzás olyan erős.Dolgoztam 2001-ben olyan Kazakhal aki betonozta a szarkofágot Csernobilban.Igaz akkor már áttétes volt.
Man regen 2012.02.18 22:30:04
@Botond99:
Egyet értek veled.Amit leirtam az csak száraz tény.1993-2005 között voltam tengizben.Aksaiban 2000-2001-ben.Én nem szidom Tengizt,több volt a jó,mint a rossz.Magyaroknak Tengiz,Cseheknek Aksai volt leosztva annak idején.Talán őket is meglehetne kérdezni.Üdv