Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Treszoli

6 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellentétes üzenetek jöttek a hétvégén a Demokratikus Koalíció és a Magyar Szocialista Párt háza tájáról. Mindkét jelentősebb támogatással rendelkező ellenzéki párt szólt a másikhoz, meg a választókhoz is. Az MSZP veszekedős, a DK építkezős üzeneteket fogalmazott…..
Treszoli 2015.12.02 21:41:34
@Scagnetti: Igen. Tudom. Véletlen szavaztak ahányan vannak. Senki nem vette észre, hogy rosszul szavaznak. Senki nem tudta, hogy mire szavaznak? Gyönyörű!
Treszoli 2015.12.03 10:01:23
@Scagnetti: Semmivel. Talán még rosszabb is :(
Miért kell az idős embert megalázni? Megkerestük a betegjogi képviselőt, ő is csak csodálkozott, hogy hogy lehet így bánni egy beteggel, és intézkedni fog. Tisztelt blog!   Édesanyámat a házi orvosa beutalta a kórházba tüdőgyulladás gyanúval, a Szombathelyi Markusovszky…..
Treszoli 2015.04.01 16:18:26
@csakmotyogok: "A sok okoskodó pedig menjen el nővérnek és mutassák meg ők mennyivel jobbak. No igen ott keményen kell dolgozni bagóért." Tudom. Csakhogy ezt nem szabad(na) a beteggel éreztetni.
Treszoli 2015.04.01 17:04:11
@csakmotyogok: Nagyon nehéz. Azért gondolj arra, hogy nem minden beteggel van állandóan tennivaló. Lelkiismeretes, folyamatos munkával a gondok többségét meg lehet oldani. Igaz, egy ilyen műszak után hazatérve már nincs topon az ember :( Sőt!
Treszoli 2015.04.01 17:20:45
@csakmotyogok: Ne légy kíváncsi :( Ebbe rokkantam bele :(
Érdemes figyelemmel kísérni a Budapesti Nagy Imre Társaság rendezvényeit. Szinte minden hónapban aktuális, érdekes programokkal várják az érdeklődőket. Donáth Ferenc (a Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezetének elnöke) és André Libik a februári rendezvényt is nagy…..
Megdobbant a szívem, amikor ma megláttam egy Byron idézetet. Van már vagy 45 éve, hogy eszembe sem jutott, nem találkoztam vele: Fare thee well, and it for ever, Still for ever fare the well Isten veled! S ha mindörökre: Örökre hát - Isten veled Hirtelen visszaszálltak gondolataim…..
Szokták mondani, hogy nem érdemes városi legendákkal foglalkozni. Az is általános vélemény, hogy a politikában vannak olyan kapcsolódások, amelyek sohasem jöhetnek létre, meg az is, hogy soha ne mondd, hogy soha.  Magyar Bálint is közölte, hogy Horn Gyulával soha, aztán…..
Treszoli 2012.08.28 11:53:35
www.facebook.com/fodorgab/posts/451510748205000

Erről ennyit. Le lehet akadni Fodorról és az MSZP-ről is.
Treszoli 2012.08.28 12:48:34
@Fekete József:

Hát már dehogyisnem. Olvasd el még egyszer: "Ma reggel pedig azt olvasom Gréczy Zsolt a Demokratikus Koalíció politikai és kommunikációs főtanácsadójának blogjában, hogy valójában az MSZP-be fogok menni.
Mindenkit ki kell ábrándítanom, más terveim vannak."
Alig pár nap leforgása alatt három szocialista politikus gondolta úgy, hogy fel kell ajánlania Orbán Viktornak a Mesterházy Attila vezette párt szolgálatait. Először Suchman Tamás, majd Szekeres Imre, végül a budapesti elnök, Molnár Zsolt. Nem tudni, hogy van-e emögött elnökségi…..
Ebben a rovatban ezúttal nem a jobb, hanem a baloldali pártmédia szervilisségét mutatnám be. Mert van ilyen is, miért kéne csodálkozni rajta. Legfeljebb az azonnali összefogást sürgető hangoknak mutatnám be a valóság egy szeletét, akik végképp nem értik miért nem ül már…..
Treszoli 2012.06.28 10:26:18
@miva?: Ne reménykedj. Bajnai Gyurcsányékkal van.
Treszoli 2012.06.28 10:29:35
@miva?: Az MSZP egyre jobban összekapja magát, amit a közvélemény-kutatási eredmények is mutatnak. Lehet őket utálni, de azt is tudomásul kell venni, hogy nagyon sok támogatójuk van, és egyre többen visszatalálnak hozzájuk. Egy kicsit valóban későn váltak szét Gyurcsánytól (és nem bomlottak), ha ezt hamarabb megteszik, már előbbre lennének. Gyurcsány ráégette az MSZP-re a nevét, ezt nehéz lesz elfeledtetni.
A sokszoros törvénysértés megtörtént, a Fidesz és az MSZP elnökének közös akarata megvalósul: a Demokratikus Koalíciónak nincs frakciója. Ami történt, az gyalázat, és szégyene lesz a Magyar Szocialista Pártnak is.Nyilvánvaló, hogy ha Mesterházy Attila nem állítja a Kövér…..
Treszoli 2012.04.18 15:15:02
@Scagnetti: Már most is elmondják. Gréczy nem fog Gyurcsány egyetértése ellenében írni, tehát Gréczy véleménye a Gyurcsány véleménye is. A fanjai meg ott mocskolják az MSZP-t ahol érik. Az SZDSZ-esek legalább nyilvánosan nem utálták a szocikat.
Treszoli 2012.04.18 15:51:42
@Scagnetti: Nem hiszem, hogy bármi gond lenne Gyurcsány dolgozatával. Hogy őszinte legyek, most hogy így előjöttek ezzel a témával, én is elkezdtem keresni az enyémet. Sokszor költöztem. Nem találtam meg. Még csak emlékeim sincsenek, hogy mikor láttam utoljára.
A YouTube oldalon jártamban belebotlottam egy videóba, ami az Echo TV valamelyik műsorát tartalmazta, ahol Bencsik András beszélgetett. Azt mondja.... "azok az emberek akik politikai okokból veszik maguknak a bátorságot, hogy a nagy nyilvánosság előtt ezeket a képeket bírálni…..
Már unalomig halljuk, hogy a Fidesz-kormányt csak a baloldal összefogásával lehet leváltani. Ebben minden baloldali tömörülés egyetért. A valóságban azonban mi van? Nincs baloldali összefogás. Az ellenzéki pártok egymagukban gyengék ahhoz, hogy nagyobb tömeget felmutassanak, ez…..
Bárány Balázs 1. nap 2012.02.18 12:01:00
 Na elkezdődött. Ma reggel, felkelés után elmentem a piacra és a boltba, bevásárolni a hétvégére. Íme a lista:fél kiló rozskenyér: 150,- Ft500 g margarin: 245,- Ft, de ez elég lesz az egész hónapra. Szerintem.szalonna: 200,- Ft2 db alma: 150,- Ft500 g fagyasztott spenót: 205,-…..
Sokat gondolkodtam az MSZP és Gyurcsány viszonyáról, egymásra gyakorolt hatásairól. Végül arra a megállapításra jutottam, hogy a 2006-os választási győzelem után, inkább ártottak egymásnak, mint használtak. Kétségkívül a 2006-os választást, Gyurcsány nyerte meg az…..
Sokan és sokat írtak már erről a témáról, de annyira felháborított Matolcsy, majd később a Zsiga Marcell érzéketlen megnyilvánulása, hogy nem tudok szó nélkül elmenni mellette. Értem én, hogy Matolcsy a sokkal kevesebb, azaz a 28 ezer forintos havi jövedelemhez viszonyította a…..