Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Újbudai polgár

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
avagy amikor az "elmúltnégyév" az "elmúltnyolcév" eredményeivel kampányol   Előző cikkünkben  a közpénzből történő, sikerek nélküli sikerpropagandáról írtunk, ami felkeltette egy őrmezei olvasónk figyelmét, aki egy új plakátra hívta fel figyelmünket:   Első…..
Megkezdődött a kampány Újbudán. Közpénzből, így egy kicsit olcsóbb Ha valakinek egy szemernyi kétsége is volt afelől, hogy a választásokra a Fidesz minden létező és rendelkezésére álló eszközt bevet, még olyanokat is, amit tőlünk nyugatabbra és lassan már keletebbre és…..
Újbudai találós kérdés: hogyan lehet egy épületet, két kampányban, kétszer úgy átadni, hogy az végig zárva marad? Különös évfordulót ünnepelhetünk Újbudán. A kerületvezetés egyik nagy ígéret lufiját, a hányatott sorsú körtéri Gombát ma egy éve kellet volna…..
Senki sem fogja kitalálni, hogy Újbuda épülését hirdető, közpénzen kihelyezett plakátok kinek a helyein is láthatóak, vajon kinek a bankszámláját hizlalják...? Egyszer majd ilyen lesz, de már most köszönik "Újbuda Veled épül. Köszönjük, hogy Önökkel megvalósíthatjuk"…..
Korábbi cikkünkben, ahol a körtéri Gombával foglalkoztunk, már írtunk arról, hogy a kerület nem egyeztetett a beruházással kapcsolatban a fővárossal, így előbb lesz kész a Körtér új díszburkolata, mint ahogy befejeződne a középen lévő épület felújítása. Úgy tűnik…..
Ami egy bukás kapcsán érdekes lehet Bár hivatalosan cáfolták, a magyar sajtó nagy terjedelemben foglalkozott azzal a hírrel, hogy Orbán Viktor több választókerületi elnököt menesztett, rossz vagy rossznak vélt teljesítménye miatt. A hírek 4+1 kegyvesztettről szóltak, a négy…..
A PR vízosztók már a második nap eltűntek, a PR virágoknak viszont nem jutott víz Ha valakinek a fenti alcím nem lenne elég egyértelmű, akkor álljon itt két hír kerületünk pezsgő közéletéből: "Újbuda önkormányzata megkezdi a lakossági vízosztást, amely a hőségriadó…..
Újbuda másként Újbuda száguld? 2013.06.25 17:58:01
Sikerpropaganda sikerek nélkül. Mintha a hatvanas évek sikerpropagandája elevenedne meg a kerületi honlapon, ahol a fenti címmel jellemzik a kerület elmúlt három évét. Ha pedig mindez nem elég, még 20 oldalas színes kiadványt is eljuttattak a kerület lakóihoz. A fenti cikkben a…..
A választások közeledtével újra előveszik Újbudán az ügyészségi csodafegyvert? Akár azt is hihetnénk, hogy ennél nagyobb fantáziával megáldott emberek vezetik jelenleg Újbudát, de újra tévednünk kellett. A választáshoz közeledve és látva, hallva az itt élő emberek…..
Újbudai polgár 2013.04.23 14:09:20
Kedves Manyika és Petya!
Ezért kár volt MA regisztrálnotok, hogy ilyen sületlenségeket írjatok!Az eladósított kerületről tényleg csak ezt a linket nyisd meg, légyszi, Magyar Nemzet, úgyhogy nem komcsi hamisítvány:
mno.hu/belfold/itt-az-onkormanyzati-adossaglista-1117875
A kerület a legkevésbé eladósodott Budapesten! Vajon mit szól ehhez Rogán vagy Pokorni, akik tényleg nyögdécselnek az adósság miatt. Lázárról, Kósáról már illetlenség is lenne beszélni. Ami pedig a rendet illeti: menj már egy kört a kerületben, Manyipetya! Kosz, mocsok, kátyú mindenhol! úgy viszik a kocsikat, mint a cukrot (kérdezd meg a főnöködet, tudna róla mesélni), polgárőrt egy darabot sem látni, teljesen szétverték őket. Más Fideszes kerületben viszont egyre többen vannak.
Ami pedig a hitel átvállalást illeti, figyelmesebbnek kellene lenni! Ha jól olvasom, az önkori 120 millióért hozzájut a jóval többet érő ingatlanhoz és a hitelhez is, a vállalkozónak meg marad a nagy büdös semmi! Így is bevállalnád a lakásoddal?
De még egyszer, hogy világos legyen: 2010-ben 185, 2013-ban 245 a Frank, ezt már Matolcsynak és barátainak köszönhetjük, nem?
Ismeri Ön a Gombát a Móricz Zsigmond körtéren? A XI. kerület központi épületét a kerület valamennyi lakója évek óta naponta látja roskadozni a húgyszagban Buda egyik főterének közepén; mert a mutyi a régi elitnek fontosabb mint a közjó...    A történetbe ott…..
Újbudán továbbfejlesztették Nemzeti Együttműködés Rendszerét, létrejött a Kerületek Együttműködési Rendszere, a KER. Miközben pénzhiányra hivatkozva leálltak a kerületi fejlesztések, a kerület költségvetése összeomlott, más kerületek Fideszes képviselői jól fizető…..
Korábbi cikkeinkben már többször írtunk arról, hogy miként plagizálnak Újbudán informatikai stratégiát, képviselő-testületi előterjesztést, forrás megjelölés nélküli Index cikket. Ez utóbbi felelősét talán utoléri a méltó jutalma. A szerkesztőségünkbe eljuttatott…..
Az elmúlt időszakban nemigen volt alkalmunk megélni, hogy kerületünk országos sajtóban címlapra kerüljön, úgyhogy nagy várakozással nyitottuk meg az index.hu cikkét, amelyik sokáig vezető hírként foglalkozott Újbuda vezetőinek legújabb ötletével. Az örömbe aztán üröm…..
  Huszonkét év óta először: összeomlás határán a kerületi költségvetés.   Az október 4.-i kormányülésen nem járultak hozzá, hogy Újbuda másfél milliárdos kötvényt bocsásson ki az elmaradt fejlesztések finanszírozására. Tekintettel arra, hogy az összeg az…..
Ma 2 éve, hogy az önkormányzati választásokon Hoffmann Tamás és a fideszes képviselők elnyerték az újbudai polgárok bizalmát. A szentimrevaros.blog.hu az évforduló kapcsán nem értékel, nem elemez, nem fogalmaz meg kritikát, számonkérést, csupán emlékeztetni szeretne és…..
Felmentő ítélet a fővárosi bíróságon, avagy egy sajátos magyar politikai krimi lezárása A Fővárosi Törvényszék felmentő ítéletet hozott a 2010 októberében hivatali visszaéléssel megvádolt Molnár Gyula és Lakos Imre ügyében. Itt a közlemény akár be is…..
Újbudai polgár 2012.09.05 12:12:43
@Szigeti György: Fáj nekik! Nekik csak az a jó magyar, aki velük van, az a jó újbudai, aki két év semmittevés és naplopás után is azt gondolja, hogy jó és sikeres polgármesterünk van. Jelentem: egyre kevesebben vannak. Ideje elkezdeni dolgozni vagy csomagolni!!!
A Fideszes képviselőnek, a Magyar-Örmény Baráti Tagozat elnökének a Nemzeti Együttműködés Rendszere vagy saját gyökerei a fontosabbak? Kerületünk egyik országgyűlési képviselője Kupper András mindig büszkén hirdette, hogy örmény származású, örmény hagyományainak…..
Újbudai polgár 2012.09.05 12:08:45