Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbsta

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a mainstream nyilvánosságot a jogállam maradékainak felszámolása köti le, mint a CEU-ügy és a civilek megbélyegzése, ezek egyáltalán nem befolyásolták a pártpreferenciákat...
norbsta 2017.05.01 13:16:42
@alfacharlybravo: a fiad beszélgetett rabszolga magyarokkal és "aszonták" ... lol nem tudom, melyik univerzumban jelképez ez információ-értéket, de röhögni kurvajo rajta!!!
Mint minden népről, így a britekről is élnek bennünk bizonyos előítéletek (legyenek ezek akár jók vagy negatívak), például arról, hogy teát isznak, halat esznek sült krumplival, és még hosszan sorolhatnánk. Éppen ezért érdekes egy kicsit a tények (például a statisztikai…..
Problémájuk akadt: szembement velük a valóság...
norbsta 2017.01.02 15:57:34
  Ebbe a videóba is a szokásos módon botlottam: tök véletlenül. És milyen jó, hogy elindítottam. Pedig csak annyi a címe, hogy  Motorozás London központjában: megállítottak a rendőrök! A franc tudja mire számítottam. De az biztos, hogy amit itt látunk, oktatni kellene.…..
A madridi fiúk értik a tréfát, csak nem élnek vele: Kawasaki Z900-as motorjuk olyan komoly, hogy szívem szerint kitennék rá egy nagy 18-as karikát, vagy úgy általában betiltanám – akkor talán mohón be tudnám tolni a nappalimba, hogy évtizedekig gyönyörködhessek a Valtoron…..
norbsta 2013.07.26 01:49:58
@mpali35: 90 loeronel nem is igazan hosszueletu dolog többre állítani a futóművel es felekkel ami rajta van. Egyébként ez a műfaj tényleg nem a teljesítményrol szól a Motorrol ordít a bele feccolt idő, energia es szakmai elhivatottság. INSTANT GET!
Senki nem gondolta egykor a Hondánál, hogy harminc évvel később a CX500 feltámadhat. Pontosabban sosem halt meg, hisz ez egy elpusztíthatatlan konstrukció, de az, hogy hirtelen beleszerettek a motorépítők, mindenkinek meglepő volt. Oké, pár chopper idehaza is készült belőle,…..
norbsta 2013.02.06 00:02:37
Alapvetően nem sok gondom van az Avensisszel, egyetlen úgynevezett meghibásodás keserítette meg a birtoklásával töltött négy és háromnegyed évet, de ha őszinte akarok lenni, igazából az is csak amiatt lett hiba, mert megvártam. Óriási mákom van, na. Ezt nem önigazolásnak…..
Szemelvény a mai, szerkesztőségi levlistáról. Winkler: Egyszerűen megsemmisült a hangszóróm membránjának gumirésze. A jobb oldaliban ennyire, a balban még ott van, de annak sincs jobb állaga. Egy hónapja még megvolt. Mitől van ez? Doki: Ez egy jellemző meghibásodás. Autókban…..
Valaki megmagyarázhatná, miért éppen a Volkswagen az idei - és tartok tőle, minden - Tuning Show legnépszerűbb márkája, mert én komolyan nem értem. A német konszern autói olyannyira túlsúlyban voltak a többi gyártóhoz, vagy akár autóipari szempontból releváns országhoz…..