Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárosdani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MLM átverés Talk Fusion 2010.12.16 11:38:58
Video email a jövő, melyet állításuk szerint ők találtak fel és ez a jövő technológiája. Ezzel szemben a tények: A technológia legalább fél évtizede létezik, video emailt is lehet már küldeni régóta és ingyenesen. A videót állításukkal ellentétben valójában nem…..
Sárosdani 2012.03.04 14:05:44
@kovacs.geza: Ugye ezt nem gondolod komolyan . A tagdíjak a céghez futnak be . A kis mezei hangyák akik gürcölnek ebből egy fillért sem kapnak . Akkor kezdjük elölről . Az újonnan csatlakozott "tagok" csak és kizárólag csakis akkor kapnak jövedelmet ha valakit(valakiket v.melyik előfizetési csomaggal becsábítanak és leírom harmadszor is hogy világos legyen) ebből egy fillért sem kapnak hanem a csatlakozási díjként aposztrofált összegből részesednek százalékosan . Amennyiben valaki nem szervez be senkit nincs jövedelme 1-2-3 hónapig ha nem sikerül becsábítani senkit . Csak fizet és nem kap egy fillért sem . Tedd fel így a kérdést a beszervezőnek : Mikor kapok én pénzt ebből . Elmondja . Nem hiszem sőt biztos vagyok benne ha valakinek nem jött az első hónap ezerszer meggondolja hogy befizet -e a következő hónapra 20.000- 130.000 HUF előfizetési díjat . Egészen biztos hogy nem . Tehát ha nincs belépő akit az újonnan érkező szervez be pénz sincs . Szép napot .
Sárosdani 2012.03.06 14:01:41
@kovacs.geza: Nem bizony, nem részesedik .Hallgasd meg az előadásukat (én már megtettem 2x ) és azzal is beszéltem aki be akart szervezni pénzt csak a beszervezésből osztanak vissza a havidíj tabu . Az gondolom a rendszert elindítóinak és kiagyalóinak extraprofitját növeli amiben nem osztoznak senkivel . Én sem tenném ha így működik , lehet hogy nem sokáig de addig aratnak . Téged pedig arra ösztökélnek hogy léptess be új ember(pár)-eket mert csak ebből van pénzed .
Sárosdani 2012.03.06 14:04:14
@kovacs.geza: Amennyiben te ennyire hiszel a Talk Fusionban akkor hajrá vágj bele !
A hétvégén folytatódik az első osztályú labdarúgó bajnokság, a Videoton az első tavaszi mérkőzésén a Kaposvárt fogadja. A fehérvári együttes a bajnokságon kívül még érdekelt a Magyar Kupában és a Ligakupában is, így a legoptimistábbak szerint akár három címet is…..
tippek .....
Sárosdani 2012.02.21 14:38:35