Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geissler

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
HamPLÓ Gólya viszi a fiát... 2012.05.21 08:00:00
... a hajó meg a hid'át :) Ez csak egy "szünetjelzés helyett" fotó, abbéli örömömből kifolyólag, hogy van ilyen képem - azt hittem, nincs, de úgy néz ki, valamikor véletlenül elcsíptem egy ilyen fuvart, és utánakattintottam egyet: A képen a Chuck Norris híd egy darabja…..
geissler 2012.05.21 19:23:17
@Hamster: Sajnos manapság nem feltétlenül megy minden a jó irányba, úgyhogy még akár meg is eshetett az... :P
A tavaszi prágai kiruccanás nem a villamosokról szólt, de azért valahogy egész sok tömegközlekedést bele sikerült szuszakolni a programba. Most pedig itt az ideje a képes élménybeszámolónak - villamos, egy kis busz, még villamos, egy pici metró, még több villamos, alacsonypadlós…..
Ügyrendi javaslatom lenne: játsszunk megint egy kicsit a múltkori képmutogatós-találgatós stílusban! Én mutatok egy képet, ti kitaláljátok, hol készült - vagy elmondjátok, mi jut róla eszetekbe. Update: Leszedtem a kitakarásokat a képekről. Találgatni így már nem annyira izgalmas, de sztorikat,…..
Kinek van kedve egy gyors helyismereti játékhoz a múltkori bejegyzés stílusában? A weboldalamat kívülről fújók most ne játsszanak, mert mindkét képet már ismerhetik onnan! Update: Mivel ez a rejtvény is meg lett fejtve a kommentekben, megint levettem a kitakarást a második…..