Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vàndor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak dolgok a vallásokkal kapcsolatban, amit be kell mutatni, nem szabad a szőnyeg alá söpörni, miközben avval nyugtatjuk magunkat, hogy elszigetelt jelenségekről van csupán szó, ami említésre sem érdemes. Ilyen a muzulmánok között előforduló vallási fanatizmus mögé bujtatott gyermekkínzás, amit…..
vàndor 2012.02.19 10:11:03
@dr. gramercy:

Es ez a àllitolagos gyermekkinzas mennyire nyilvànul meg bennuk negativan?
A három hónapos kisbaba teste egy megdöbbent mentős karjaiban. Miközben világunk hírközlő szervei alapos részletességgel ecsetelik a Japán földrengés és a líbiai csatározások borzalmait, szinte alig említették meg egy másik gyalázatos esemény, egy öttagú zsidó család…..
Meglepő írást közölt Carolina Overington, Ausztrália legnagyobb példányszámban megjelenő napilapjának (Australian) hétvégi magazin mellékletében, egy ártalmas, az ausztrál erkölcsi értékrenddel összeegyeztethetetlen muzulmán gyakorlatról: a kiskorú gyermeklányok házasságba…..
vàndor 2012.02.17 10:23:34
@Yumurdzsak:
"hé, ez nem az iszlám jellemzője, hanem az idiotizmusé, aminek példánya minden kultúrában, vallásban fellelhető. "

Mutas még egy olyan vallàst amiben a chària fellelheto? Màrpediglen ezek azon alapulnak.Semmilyen màs vallàsban nem engedélyezet se a poligàmia sem pediglen a pedofélia. Ami pediglen ujdonsàg egyes iszlàmoknàl gondolok a salafistekre ahol a nok és lànyok korbemetélése is engedélyezett azontul hogy a burka és nigabb hasznàlatàval na meg a chària torvényeivel màr igy is mélyen megalàztàk és megsemmisitétték oket emberi mivoltukban.