Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wapi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történet nem 2006-ban kezdődött. A történet kezdete 2002. Ez az év, amikor a jobboldal vereséget szenvedett, és nem emelt fővel tette ezt. Ütött, vágott, utcára vonult. A szélsőjobbos haverok meg már akkor törtek és zúztak. A baloldal békét akart az országban, mert igen…..
wapi 2012.03.07 07:16:14
@pocaklakó minimanó: Ha a blogot elindító politikus vágyképzetet vázol, az nem irányul másra, mint egy elkötelezettségben, képzettségben, felszereltségben erős testületre irányul, amelyik pontosan tudja, hogy az állam, a demokrácia alapértékeit, a polgárok védelmét, a jogbiztonságot, jogkövetést kell szolgálnia. Ha ez baloldali fantazmagória, legyen, de véleményem szerint nincs jobb vagy baloldali rendőrség. Ha meg van, akkor az nagy baj. Mindannyiunk számára.
wapi 2012.03.11 07:19:15
@pocaklakó minimanó: Mi a sok? Hányan? A 2006-os események civil oldalról és főleg állandó kommunikációs oldalról egyre negatívabb képet kap. Már talán nem is emlékszünk az élőben követhető volt székház elleni támadásra, a rendőröket érő támadásokra, a gyújtogatásokra? Hány embert vontak felelősségre, akik rendőrökre támadtak? Nagy károkat okoztak a székházban, gépkocsikban? 23-án pedig este folytatódtak a gyújtogatások, rendőrök megtámadása. Elfelejtettük hogyan nézett ki a Rákóczi út, az Astoria környéke? Emiatt hány embert vontak felelősségre? Lehet hogy újra kellene vetíteni a képsorokat, hogy ne csak a szubjektív érzések, hanem az objektív látványt nézhessük.
wapi 2012.03.11 07:27:57
@pocaklakó minimanó: Nem így van. Én nem vagyok elfogult. A tények akkor is tények maradnak, ha az eseményeket ki így, ki úgy értékeli. A legjobb lenne végre valóban objektíven nézni a 2006-os eseményeket, és nem pedig az azóta egyre erősödő negatív kommunikációs kampány alapján ítélni.