Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mésza "Abdul" Jani

28 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt nem tűri jól a zsarolást, talál olyan indokot, amiért Bandika végül is feladja. Ám később András hatására (is) meggondolja magát, és a kamasz lesz a futár. Vilmos fogyózni kezd, Géza azt hiszi, Gizike miatt, de később kiderül, teljesen más az oka annak, hogy az apja nem…..
Az alaphangulatot Zsolt és Andi lebukása adja meg, e köré épül a sorozat egyik fele. Aki már most a megoldást várja, annak csalódnia kell, ugyanis Zsolt megint hazudik, és bár később lebukik, a végkifejletig nem jutunk el. Miklós és Clau újra összecsap, előbbi áll nyerésre, nem…..
Ezeket az epizódokat annak a nőnek az emlékének ajánlom, aki eddig a legfontosabb volt az életemben. Az édesanyámnak. Általa ismerkedtem meg a sorozattal, és bár ő sem látta minden részét, hiszen volt, hogy a fáradság miatt elaludt rajta, ettől függetlenül bizton állíthatom,…..
Megyeget a boltocska, de Laciék nem élvezhetik ki a sikert, mert valaki kellemetlen meglepetésben részesíti őket. Egyébként Novák és Teo kapcsolata továbbra is elég tré. Attila két csaja majdnem összevesznek egy ruhán, de aztán inkább egyikük sem veszi meg. Később még ennek a…..
Tovább folytatódik a Bartha-Novák harc, egyelőre döntetlen az állás, bár Laci jóval több tisztességtelen eszközt vet be. A Juli-Attila szál sincs még elvarrva, pedig az első rész reményteljesen indul, de sajnos az írók úgy gondolják, van még ebben bőven tartalék. Ádámnak…..
Mésza "Abdul" Jani 2012.06.18 16:19:10
@Kiscsillag_86: nekem sajna temetés jött / jön közbe, Villanella is el van havazva, de elvileg most már folytatjuk
Ismerős élethelyzet, valaki mond valamit, a harmadik ember már teljesen kifacsarja. Gizi is így járt, már újra iszik és hallucinál, sőt, azt sem tudja, mit beszél. Végül azért itt is tisztázódik minden, ettől függetlenül Bartha csak erőlteti, költözzön vissza hozzá Linda.…..
Mésza "Abdul" Jani 2012.06.08 21:48:43
@kerdesek05: csodás trükkfelvétellel:)
Lindáék „hivatalosan” is újra együtt vannak, viszont az első ünneplés nem úgy zajlik, ahogy a lány elképzelte. Novák hozza a bunkó tahó formáját, végül azért lesz értelmes ötlete is. Aliz összetöri Szabi gitárját, majd anyaként képes a saját lányára fogni. Ádám is…..
Novák megint csinálja a marhaságait, majd amikor megunja, kamu balesetet szenved. Úgy néz ki, Linda és Peti kibékül. Ádám megtudja, milyen betegségben szenved az apja, Mátyás meg azt, hogy a titok már nem titok. Röviden így lehetne összefoglalni a két részt. 6107. rész Gabi…..
hogyvolt Barátok közt 6095-6098. 2012.05.24 14:00:00
Folytatódik a kés és a levél története. Novák továbbra is Zsoltra tippel, ezt kellőképpen le is festi neki, aztán mégis ő kerül bajba. A kisbolt úgy tűnik, csak megnyithat, de ehhez egy új befektető színre lépése is kellett. Zsófi lelkesen tervezi a lakások belsejét, Bartha…..
Megint összejött minden, de az életnek és a hogyvoltnak folytatódnia kell, így most 4részt kaptok egyben, pedig jubileumi adás sem volt. Ennek örömére – és persze azért is, hogy ne kelljen többet olvasni az átlagnál-, kicsit más lesz, mint a megszokottak. Fény derül Aliz…..
Alakul a harc, csak most már nem két B, hanem három között, ugyanis Attila is beszáll a buliba. Novákot nem tántoríthatja el semmi a sörfőzéstől. Szabi randija most sem tökéletes, de van még remény, Clau pedig egyedül marad hősies tettével. 6073. rész Gabinak nem sikerült…..
Miklósra épül a nem túlságosan izgalmas két rész. Claudiával és Zsolttal is kölcsönösen kicsesznek egymással. Zsófi otthon főz, de annyiból, ami egy szegényebb családnak egy heti kosztpénz, mindezt a spórolás jegyében. Peti bénázása végül jól sül el, Bartha meg Berényi…..
Gabinak oda a kezdeti lelkesedése, miután megismeri a magyar vállalkozók egy részének szokásait. Zsolt összeveszik Zsófival Lindán, így az nem hozzá költözik. Miklós hajthatatlan, nem keveri az üzletet a barátsággal. Nóra Julinak szegezi a kérdést. 6061. rész Szokásos szex…..
Mésza "Abdul" Jani 2012.04.26 08:02:49
@oaklandi: még mindig jobb, mintha Petivel csalná:D mondjuk a testvére se különb

@Ajj-jajj: legjobb, hogy magassarkúban főznek is, életszerű:D
Mésza "Abdul" Jani 2012.04.26 08:09:55
@Wendég: ahogy asszonyom mondaná: szex, pénz, erőszak, kocsi, fegyverek:)
Mésza "Abdul" Jani 2012.04.27 10:00:39
@TrueY: ha ilyen lassan bontják ki egy cselekmény szálait, akkor simán meglesz 10.000 is:D
A Rózsáé a főszerep, kis- és nagybetűvel is írva. Nóra egyre zakkantabb, össze is fogellene a két testvér, Miki és Andris. Gabi új állást talál, míg Laci csak sodródik az árral. Hanna kibékül Lindával. Miklós megveszi a lakást Novák feje fölül. Attila tovább gyömöszöli…..
Tisztelt Munkahelyi Terror! A segítségüket szeretném kérni. 4 évig 67 %-os rokkantnyugdíjas voltam, de sajnos visszavettek 44 % ra, így semmilyen járadékra nem vagyok jogosult,mivel a megrokkanásom alatt nem álltam munkaviszonyban.Tavaly decemberben végre találtam egy heti 12…..
Mésza "Abdul" Jani 2012.04.18 14:10:47
@öreg tyúk: ja, ha hiányzik két keze, két lába, de beszélni még tudod, akkor munkaképes, call centertben dolgozhat

míg ugye más kedvezményezettek... azokat szerintem most sem merik piszkálni, helyettük a magyarokat vagdossák vissza
Esik az eső, el van borulva, a fejem is fáj, és ez a két rész sem volt túl izgalmas, de azért van 1-2 biztató jelenet. Ádám viszonylag jól van, el is jött a korházból, de a pénzelője nem segít neki, csak pénzzel. Géza nyomozót játszik, fényt is derít a titokra. Hanna…..
A két szerető ma sem lesz egymásé, pedig nagyon igyekeznek, persze Claudia továbbra is azon ügyködik, hogy megakadályozza a behatolást. Ádám motorja többször is fekszik, akár csak a gazdája, bár az utóbbi a megélhetésért küzd. Hanna továbbra is csérog, bár Petivel nagy…..
A mai részben szereplők közül szinte mindenki összeveszik mindenkivel. A 4 barát most nem barát, Laci meg inkább Borat, de a cége problémáját legalább megoldja. Aliz igazán beégeti magát, néhány tűzoltóraj is kevés lenne hozzá. Linda meg józanodik. Ezekre épül az adás.…..
Tisztelt Mt! Az alábbi levelet kaptam egy kollégámtól, akit ügyvéd kereséssel bíztunk meg páran. Tényleg ilyen kilátástalan a helyzet felszámolói eljárás esetén, hogy munkavállalói érdekeinket, jogainkat érvényesítsük?   Tanácsát előre is…..
Mésza "Abdul" Jani 2012.04.09 08:07:22
@szmoker (Homo Trollicus): pontosan, mszmp átmentette magát, csak több pártba. amíg el nem tüntetjük őket, meg sleppjüket, addig semmi változás nem lesz, mint ahogy látszik is az elmúlt 20 évben
Mésza "Abdul" Jani 2012.04.10 21:35:47
@Vedere' Lavór: biztos nem, mert nekünk is több közünk lenne hozzá, mint az ex-mszmp tagoknak.
Gizinek rendkívül jó ötletei támadnak, a végén még üzletasszony lesz belőle. Szabi ki van akadva Gézára, hogy ott él, de semmit sem fizet. Végre egy kis bunyót is láthatunk, bár igazság szerint csak verést, nem verekedést. Claudia kicseszik a lányával. Linda meg újra…..
Tifani túléli az allergiás rohamot, de Miklós összeveszik az anyjával, Olgával. Zsolt csak magához nyúl, Gézával szállítatja el az árut. Úgy néz ki, Andi megtalálja a megfelelő férfit, akiről álmodozott. Gizike újabb baromságot csinál Clau villájában. 6025. rész Petya…..
Tovább balhézik Bözsi mama, az oldalán Géza is beszáll a játszmába. Miklós elhappolja Attila elől a szervezkedést. Zsolt nem tudja kiverni, mert felesége állandóan hisztizik valamiért, de nem ússza meg ennyivel a dolgot. Timike pedig oltári nagy baromságot csinál, ami akár egy…..
Mára több izgalmat is tartogattak a történetírók. Zsófinak teljesen elfogy a pénze, és nem bírja magában tartani, el kell árulnia, hogy már betegesen sokat vásárol. Géza továbbra is utálja Ádámot, hiába a finom családi ebéd. Peti meglepetése pedig balul sül el. Mit sül,…..
Mésza "Abdul" Jani 2012.03.22 08:38:13
@Koky_: jaaa, hogy valami banda volt, akkor azért nem volt ismerős:)

ha pasi, akkor nincs gond, azért gondolkodunk róla másképp. én meg férfire gondolok:D viccet félretéve, a selyemfiú szerep biztos sokat ront rajta ilyen szempontból (férfi szemmel)
Mésza "Abdul" Jani 2012.03.22 14:35:45
@Johnny336: de emlékeim szerint abban sem volt semmi durva
Mésza "Abdul" Jani 2012.03.23 03:41:50
@Johnny336: @JOKKA21: Kingára szavazok:)
Tisztelt Terror blog! Lányom esetét szeretném leírni, válaszokat kapni erre a fura esetre. Öt hónapja dolgozik egy munkahelyen, ahol nincs kézmosási lehetőség sem, sem WC. amikor odament dolgozni, a főnök mondta ő gyakran bejár majd, olyankor eltud menni a dolgait elintézni a…..
Mésza "Abdul" Jani 2012.03.21 11:16:19
@Ponyva Mester: hát nem. munkáltatói és munkavállalói rendes felmondásnál is, az más kérdés, hogy egyeznek meg, hogy ebből mennyit kell ledolgozni, az is lehet, semennyit, de MT szerint lehetőség van a ledolgoztatására.
aztán közös megegyezésnél meg nem is értelmezett a felmondási idő, attól függ, mennyit kell ledolgozni, hogy milyen dátummal van a munkaviszony megszüntetve. ennél is elképzelhető, hogy egy napot sem kell ledolgozni
Mésza "Abdul" Jani 2012.03.21 23:46:38
@Munkaviszony.hu: a beszélgetést, ha nem tud róla a másik, vagy elfogadja a bíróság, vagy nem. ha nem, gáz.
van még a többiben is, amibe bele lehetne kötni, de

ad1, ez a poszt már lecsengett, alig olvassa valaki

ad2, néhány lényeges infó hiányzik, csak spekulálhatunk
Mésza "Abdul" Jani 2012.03.21 23:52:08
@TrueY: szar sincs kidolgozva a nyugdíjból,csak kellett a pénz, azóta nem fontos a nyugdíjreform

@A Tyne folyó déli partja: így gondolom maximálisan ki vannak használva a termek a fitneszteremben, mivel időre bérlik. ha lenne valamennyi szünet, azt senki se fizetné, az kiesés lenne. nem szép dolog, de hát magyarok vagyunk, a magyar megrohadt gyorsan akar gazdagodni. mint a balatoni lángosos. csak egy szezonunk van meggazdagodni:D
Hanna megtudja a teljes igazságot az anyjával kapcsolatban, Kinga és Aliz majdnem catfightolnak, Zsolt megoldást keres Andi problémájára, és közben le is bukik. 6011. rész Juli meglátogatja az anyját a kórházban, és nemtetszését fejezi ki, amiért Claudia vetetett egy másik…..