Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jackes

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hallgatói Hálózat szerda esti bázisdemokrácia-történelmi egyetemfoglalásának még az utóélete is olyan érdekesen alakult, hogy a Képviselő Funky drámatudományi szakosztálya külön is érdemesnek tartja megvizsgálni azt.A parádés második felvonás már kora reggel elindult…..
Hát... nem is tudom, mit mondjak, nem gondoltam volna, hogy vannak profik által készített, önmagukat komolyan vevő hasonló videók a neten. A londoni Graffiti Kings csoport neve által fémjelzett "tutorial" videókra bukkantam, amelyek többek közt bemutatják, hogy hogyan kell…..
 Egy heroinista naplója (Ben: A Heroin Addict's Diary) from buzase on Vimeo.Ben Rogers egy tipikus középosztálybeli családban nőtt föl. Iskolás korában kórista volt, szerette a családi nyaralásokat, és imádott krikettezni. Ez az idill szép lassan rémálommá változott, ahogyan…..
Előzmények:Perli a volt vezetőt a szcientológiaÉrdekes fejlemény történt. Az előzményekben írtam a Debbie Cook-per első napjáról. A téma az "egyház" indítványa volt, amely lényegében arra kötelezte volna Debbie Cookot, hogy a peres eljárás végéig ne nyilatkozhasson…..
Támadásba lendült a Patrióta Európa Mozgalom (PEM), Budapest-szerte több helyről is jelentett problémát a rendőrség. A legfrissebb hírek szerint a főváros egészét érinti az újonnan (civil és spontán módon) alakult egyesület tagjainak randalírozása: símaszkos ismeretlenek…..