Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyszerimérnök

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Cím, az alábbi levelet (előzetes telefonos egyeztetés után!) 2 hónapja írtam, az óta semmi reakció.............Néhány hét múlva, de akkor is csak érdeklődésemre annyit írtak, hogy kivizsgálás alatt van az ügy, legyek türelemmel.    Eddig beértem volna…..
egyszerimérnök 2012.06.07 22:24:51
@Tempus-Anh:

Csak egyet felejt el; hogy nekik ez a munkájuk. Az, hogy beteg! embereket szállítanak és nem postai csomagot. És ezt nem ingyen, szívességből teszik, hanem a mi Tb-nkből adónkból stb finanszírozott fizetésükből. És az a baj, hogy ilyenkor nem rúgják ki a betegszállítót, hanem szépen felveszik a következő fizetésüket is.
Semmit sem utálok jobban, mint azt, amikor valaki sz.rul végzi a munkáját és erre más kifogást és magyarázatot talál. Aki nem képes emberekkel bánni, menjen el kapálni.
Nyilván az az eszébe sem jut a T. hozzászólónak, hogy nem mindenkinek van az országban gépkocsija; sőt sok embernek olyan hozzátartozója sem, aki szállítani és kísérgetni tudja...
Ha az ön hozzátartozójával történt volna meg az eset, akkor is megmagyarázná, miért olyan morcosak a betegszállítók???
Még a kutyámmal is megállok az úton és megitatom és megpisiltetem!
Zsuzsa unokáját lábtöréssel fenyegette egy BKV-sofőr, amiért belerúgott a kabinjába: Szeretnék megosztani veletek egy BKV buszsofőrrel történt esetet, amely engem nagyon felzaklatott. 2012.04.25-én este a 19.56-kor az Örs vezér térről induló 67-es buszra (rendszáma: BPI012)…..
egyszerimérnök 2012.04.26 20:07:03
@Vedere' Lavór:
Itt egy négyévesről beszélünk. Persze, meg kell tanítani a szabályokat, de nem befenyíteni.
Elegem van már abból, hogy ebben az országban a gyerekekből engedelmes robotokat akarnak nevelni. Mindenhol tiltás, ezer szabály, no kreativitás. A kicsi zombik sokak szerint csak arra figyeljenek, hogy mit-hol nem szabad. Őszintén, ez olyan tragédia, hogy egy ekkora gyerek rugdosta az ülést????
Egy gyermekbarát társadalomban ennek témának sem szabadna lennie.
Az itt kommentelők biztosan nem is voltak gyerekek.
Itt senki sem rúgta be focival a szomszéd ablakát? Senki sem lőtte fenékbe csúzlival a szomszéd macskáját?? Nem rugdostatok sáros cipővel??? Nem lyukasztottátok ki az "ellenség" bicaját??? Nem loptatok a tanítónéni fiókjából jutalom könyvjelzőt???
Mégsem feszítette keresztre a szüleinket senki!
egyszerimérnök 2012.04.27 08:10:04
@Vedere' Lavór:
Ezért agyon vertek volna???? Akkor elég szörnyű gyerekkorod lehetett!!!! Biztosan ezért látod ilyen feketén és fehéren a gyerek viselkedését.
Bennünket egyetlen egyszer nem vertek meg. Volt szidás, büntetés, de verés sosem. És szuper gyerekkorunk volt, pedig mindezeket megcsináltuk. Mégis értelmes és kiegyensúlyozott felnőttek lettünk.

De mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogyan akarja. te ezek szerint vasszigorral. Én az enyémet nem. Következetesen, de nem fogom mindenért b.szogatni. Én ezeken a sztorikon csak röhögök.
Mert fel kellene végre ismerni, hogy a mai világban már nem az a lényeg, hogy rugdossa-e az ülést. Az a lényeg, hogy évek alatt a gyerek és a szülő között olyan bizalom alakuljon ki, hogy 14 éves korában ne fogadja el a drogot, ha megkínálják. Vagy 18 évesen ne lépjen le úgy otthonról a nagyvilágba, hogy soha többé senki sem tud róla. És hogy engem hívjon fel majd éjszaka részegen, hogy menjek érte és hozzam haza. A többi nem érdekel.