Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vraptor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örök "hálás" téma a vasárnap esti csúcs az M7-es autópályán. Most nem feltétlen az autósok viselkedése késztette Pétert levélírásra, hanem hogy a rendőrök ilyenkor is kameráznak. Én is láttam már reggeli dugóban traffipaxos autót. Mérjenek, legfeljebb nem lesz bevétel.…..
Elképesztő, de nem értik. Egyiket sem. Pont azok, akiknek értenie kéne. Határozott hiszti van a robogórendszám felvetéséből egyeseknél, talán pont azért, mert még nem lopták el a robogójukat. Nehéz a szövegértelmezés, tudom, de néha bele kellene gondolni, kinek jó a…..
Az utóbbi napokban úgy tűnik, megint egyre több sztorit kapunk tőletek, úgyhogy csak azt tudom javasolni, hogy ne hagyjátok abba és ha bárkinek van valami érdekes sztorija, az írja meg a blog[kukac]autozz.eu címre és máris kaphatja az ívet a drága kommentelőktől! De hogy az…..
vraptor 2012.02.16 11:21:58
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Nem a tanulot hibaztatom hanem az oktatot. Egyreszt jobb szerintem mondjuk 10m-re a keresztezodestol megkerdezni h Ugye kint az index? , mint utolag leb*ni h Méé nem indexelsz? ; masreszt nem hiszem h a T feljogosit szabalytalankodasra es esetenkent veszelyeztetesre, amiert az oktato felelos. Szerintem.
De persze elozekeny, elnezo vagyok, nem csak T vezetokkel, akar autoval vagyok, akar ketkereken. Csak attol meg nem ertek egyet az ilyen oktatassal.