Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maaxx

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jön a nyár, és vele az utóbbi években egyre brutálisabb kánikulaszezon, ami főleg a városokban csinálja ki az embereket. Nem csoda, ha egyre többen adják fel a küzdelmet a hőséggel, és a hagyományos módszereket (vizes lepedő, huzat) sutba dobva feccölnek nem kevés pénzt a nyári rezsit is alaposan…..
Maaxx 2017.06.01 19:55:16
Én azt javaslom, hogy nézzétek ki a berendezést, amit szeretnétek, majd keressétek meg a hivatalos forgalmazót. Ő rendelkezik viszonteladói hálózattal, országosan, és ajánlani fog valakit, aki hozzád a legközelebb van. Ők csak olyanokat szolgálnak ki, akiknek van jogosultsága, amit itt Ti magatok is tudtok ellenőrizni adószám alapján: nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu/ellenor2.php?sRefid=gnoqk24s7pb1dunn2vov48ds95
Tudom, mert ebben dolgozom!
Nem minden klímás csaló! Csak kerüljétek, akik a rendszert kikerülve dolgoznak!
Egyébként pedig azért nem vállalják a máshol vett nevenincs gépek felrakását, mert ha gond lesz a géppel, őt fogod csesztetni, és ez nem hiányzik neki! Amit Ő visz, arra garantálja a garanciális kiszállást, javítást, alkatrészt! Netes vételnél ez NINCS, és sokan ezt nem értik meg!