Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anon789

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
anon789 2012.02.16 05:51:43
A cikk mély érzelmeket váltott ki belőlem, nagyon felzaklatott. Ezért írtam egy levelet a szerzőnek, melyet most ide bemásolok. Hátha felébresztek vele néhány gondolatot. A hangvétele meglehetősen durvára sikerült. Remélem, hogy a szerzőn kívül ezzel mást nem fogok sérteni, de mint írtam, nagyon komolyan felzaklatott ez az írás.

"Véletlenül tévedtem erre a blogra, és kíváncsiságból elolvastam a bliccelésről szóló bejegyzésedet. Már a legelején éreztem, hogy itt valami nincs rendben, de reméltem, hogy a végén jön a csattanó, és kiderül, hogy csak poén volt az egész, vagy valami ilyesmi.
De nem. Csupán az derült ki számomra, hogy gusztustalan féreg vagy, egy semmirekellő, akasztanivaló rohadék. Egy olyan "ember", aki azért született, hogy romlásba taszítsa a társadalmat, egy alattomos kis csúszómászó, aki alulról bomlasztja a nemzetet. Aki értelmiséginek és jól informáltnak láttatva magát cinikusan és szánt szándékkal gyakorlatilag tarkón lövi az emberekben rejlő és már alig-alig meglévő jóhiszeműség agonizáló szellemét. Hát inkább az olyat kéne tarkón lőni, mint te. Kegyetlenül, hideg vérrel, de igazságosan. Mert az a cinikus gaztett, amit te véghez viszel, sokkal nagyobb bűn, sokkal veszélyesebb, mint egy ilyen szarrágónak a likvidálása lenne. Könyörgöm, akaszd fel magad! Máris egy lépéssel közelebb kerülnénk egy szebb jövő felé.

Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen levelet kellett írnom. Soha nem írtam még ilyen gyűlölködő levelet, és nem is esett jól most megtenni. De felelős magyar emberként egyszerűen nem voltam képes szó nélkül elmenni egy ilyen fertő mellett. Az ilyen emberek, mint te teszik tönkre nemzetünket, az ilyenek miatt vagyunk most ott, ahol. Az ilyenek miatt nincs olyan szinten a gazdaság, mint lehetne, és emiatt nincs olyan szinten a szolgáltatás sem, mint amilyenre te oly hőn áhítozol. Ha olyan nagyon hiányolod a nyugati színvonalat, miért is nem disszidálsz? Ha már nem akasztod fel magad, még ezzel is segítenél Magyarországon. Mehetnél mondjuk Londonba a milliónyi betelepült arab, indiai meg kelet-ázsiai mellé. A büdös, teleszemetelt utcákra, a szintén büdös és zsúfolt metrókba, a hébe-hóba közlekedő buszokra.

Remélem, sikerült felfognia a végtelenül egyszerű agyadnak, hogy alapvetően nem az ellen szólaltam fel, hogy bajod van a magyar tömegközlekedéssel. Hanem a vérlázító hozzáállásod az, ami végtelenül felzaklatott. Az a cinikus, tenyérbemászó jellem, ami süt a sorok közül. Tisztában vagyok vele, hogy mit sem ér az, amit leírtam, sőt valószínűleg el sem olvasod a levelemet. De elküldöm, mert egyrészt megnyugtat, másrészt van még bennem egy hajszálnyi remény, hogy talán felébred benned egy gondolat, hogy ha egy értelmiségi képes ennyire lealacsonyodni, hogy egy ilyen hangvételű levelet írjon, akkor valószínűleg baj van veled, mégpedig igen súlyos. Rendkívül mély jellemhibáid vannak, melyeket nem könnyű orvosolni. Ha csak nem - mint írtam - önakasztással."
anon789 2012.02.16 05:59:38
@Politizátor:
Tökéletesen egyetértek veled, és nagyon örülök neki, hogy vannak még olyan tisztán látó emberek, akik felveszik a kesztyűt, és hallatják a hangjukat.
Csak így tovább, kell az ellensúly ebbe a mélységesen értékvesztett, eltorzult országba!