Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suzuki4

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén meghalt a Nógrád megyei Rimóc polgármestere. Az RTL Híradó megtudta: kocsijával egy előtte kacsázó, részeg biciklist akart kikerülni, amikor összeütközött egy szemből érkező autóval. Beszkid Andor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem tudták megmenteni.   A biciklis…..
suzuki4 2016.11.21 21:23:31
@Zoltan Hazafi: Nyilván sok olyan ismerőse van,aki a bekapcsolt biztonsági öv miatt égett bent az autóban. Vagy esetleg emiatt halt meg vagy sérült súlyosan. Biztos vagyok benne,hogy kapásból tizet fel fog sorolni.
suzuki4 2016.11.22 06:54:50
@Larry Silverstein: At gondolom,hogy nem az Ön feledata eldönteni,hogy tudom-e a KRESZ-t.
Egyébként 4.par.4.bek."(4)5 Az (1) bekezdés b) pontjában foglalt feltétel fennállása esetén a kerékpárosra nem kell alkalmazni az (1) bekezdés c) pontjában a járművezető szervezetében szeszesital fogyasztásából származó alkohol jelenlétére vonatkozó korlátozást."
Ebből adódóan nincs korlátozva,hogy a kerékpáros mennyit ihat.Segítek egy kicsit.1/197KPM-BM együttes rendelet.
A Készenléti Rendőrség és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Bicskei Vasútállomáson 2015. szeptember 3-án 11 óra 58 perckor kisoroltatták azt a vonatszerelvényt, amelynek hat vasúti kocsijában – a vonatkísérő rendőrök jelzése szerint – illegális…..