Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlienHUN

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem véletlenül távoztunk 1.000 évvel ezelőtt." Ez akkor történt, amikor bemutatták Az eseményt? ..
Ma kaptam az infót, hogy a Nagymező utca 27 (Oktogontól 2 perc séta) alatti DVD Filmklub 3000 lemezt örökölt gondolom valami bezárt helytől (gondolom téka) és 500-1000 forint közötti áron hozzájuk lehet jutni. A helyet egyébként ajánlom van használt és új DVD/Blu-Ray, a nagyban…..
AlienHUN 2012.11.09 07:20:08
@Brekkerzolt: Jókat szoktam derülni az ilyen típusú kommentelőkön, a "nemtetsziksemmimertnegatívvagyok" hozzáálásúakra gondolok legfőképp. Nem hogy örülne neki, még fikáz is, szép.

Kár, hogy nem odavalósi vagyok, de másnak biztos segít majd a "hirdetésed". Ha már itt tartunk, én meg a múltkor voltam a salgótarjáni Alexandrában, és a DVD-s szekcióiban találtam pár ínyencséget elég baráti áron, Riddick dupla lemezes 1000 Ft stb. Szóval talán ott is érdemes szétnézni, hátha van valami jó falat
Xpress-en megint van egy nagyon klassz akció, ami pont alkalmas azoknak, akik eleve gondolkodtak egy lejátszó vásárláson A teljes Star Wars BD sorozat+Sony lejátszó 40.000 forintért..
Valahogy így kell a marketingnek működni :D Terry Crews (A Feláldozhatók egyik tagja) izomstimulátorok segítségével zenél, bár egy idő után szerintem a CGI rásegít, de lényegtelen. Azonban a videó végén mi is zenélhetünk vele a billentyűzet gombjaival és rögzíteni is lehet.…..
Nagyon megtisztel, hogy emberek törődnek velem, de mi az oka annak, hogy az utóbbi két hétben szinte naponta kapok e-mailt vagy üzenetet arról, hogy miért nem vagyok youtube partner? Csak ma délután rögtön két ilyen youtube-os üzenetet is kaptam (állítólag az egyik magyar videós…..
AlienHUN 2012.04.07 19:30:14
@TirexiHD: Én pedig azt nem értem, hogy miért kell ezt annyira nagy dobra verni? Ha tényleg kaptál annyi pénzt, hát örülj neki, de ne az legyen már az első dolgod, hogy közhírré teszed, főleg nem ilyen PayPal-os "bizonyítékkal". Az mindenkinek a magánügye, hogy mennyi van a zsebében, de persze én azt is megértem, hogy örülsz neki és azért megy ez a bizonyítgatós hadjárat. Ilyen "úgysemhiszemel" Pistikékkel meg nem kell foglalkozni (úgysemhiszemel Pistike alatt nem Freddy-t értem :D ), ők gondoljanak azt amit akarnak, de neked nem kéne "etetned a Trollokat". Ezek ellenére, ha jónak látod, felőlem a bankkártyakódodat is mutogathatod, én nem bánom, de nem kéne mindjárt ilyen durca stílusban kommentelni :D

Ezen felül tudom, hogy semmi közöm ehhez az ügyhöz, csak a véleményemet írtam le, ne legyen sértődés a dologból :)
Kapom ezt a mindenkupon.hu e-mailt heti több alkalommal, ahol az esetek 95%-ban használhatatlan dolgokat reklámoznak, de aztán megakadt a szemem, hogy egy család egy úgy tűnik tv-toronyban kajál. Nem lenne példa nélküli, Berlinben is van ilyen, de azért elcsodálkoztam, hogy itthon…..
AlienHUN 2012.03.04 18:24:44
@freddyD: Itt derül ki, hogy a németeknek mennyire beteg a fantáziájuk, de legalább viccesek :)

Most jut eszembe, hogy már régebben is meg akartam kérdezni, hogy nem-e tervezel a közeljövőben valami 99 forintos DVD-t bemutatni, mert a Simon Says-es videódon konkrétan lefordultam a székről :D Bár gondolom neked nem lehetett ennyire poén az a film :P
AlienHUN 2012.03.04 18:42:24
@freddyD: Ez jó hír, bár nézőpont kérdése. :P Tuti jó lesz, bízzunk a kreativitásodban. A kész videóig meg valahogy csak elleszek.