Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.Somi

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
A korábbiakhoz képest most egy felvételt nézünk meg kicsit jobban - egy Half-life 1 speed run-t, ami kb. 27 percesben könyveli magát. Noha biztos néhányan megköveznek, mégis amit ebben a vidiben összehoztak nem fog működni mindenkinél... hogy miért? Egyszerű... a többi a vidiben.A…..
Ahogy korábban írtam, a TTD-t szerettem volna bemutatni. Az alapvető koncepcióm azonban elbukott. Noha a Dosbox gyakorlatilag tökéletes program, hogy régi kaliberű játékokat futtassunk, ebben az esetben nem váltotta be a hozzá fűződő reményeimet (bár korábbi gépemen xp alatt…..
Ezt a játékot korábban FreddyD a Rossz PC Játékok sorozat keretében már egyszer bemutatta (ld. http://www.youtube.com/watch?v=8950-SU6A9E&feature=related) - ahogy írtam is a videó elején, ez nem kívánja helyettesíteni/helyesbíteni, stb. azt. Ez pusztán egy kiegészítés és egy…..
A Jagged Alliance 2 bemutató 7. szakasza, befejező videója. Sokan a szememre vethetik, hogy megannyi dolgot nem mutattam be (pl. soda can-nal való taktikázás - stringgel összerakva, ajtókra felpakolva zörög, steel tube + ragasztó - ideiglenes távnővelő a fegyverekre, ajtórobbantás,…..
A Jagged Alliance 2 bemutató 6. szakasza - valamennyire gyorsítottunk. Medunát kitakarítjuk, továbbá megteszünk pár szívességet... sci-fi módba is belekanalazunk, de csak kis utalás szintjén.A játékot a Sir-Tech (Kanada) fejlesztette, továbbá a TalonSoft adta ki windows-ra. Anno PC…..
A Jagged Alliance 2 bemutató 5. szakasza - valamennyire gyorsítottunk, különben a végére az ősz hajamat tépkedném... Bevesszük Balime városát, majd tisztogatunk egy kicsit. Csinálunk pár civil megbízást, majd belenyalunk a főváros védvonalaiba és megvetjük a lábunkat…..
A Jagged Alliance 2 bemutató 4. szakasza - Cambriát letudjuk, aztán Grumm is soron lesz - két légvédelmi állást beveszünk és Chitzena sem maradhat ki: minden bánya nekünk tejel már a videó végére...    A játékot a Sir-Tech (Kanada) fejlesztette, továbbá a TalonSoft adta ki…..
A Jagged Alliance 2 bemutató 3. szakasza - valamennyire gyorsítottunk, különben a végére az ősz hajamat tépkedném... Bevesszük Drassent, Almát és Cambriába is beleharapunk...A játékot a Sir-Tech (Kanada) fejlesztette, továbbá a TalonSoft adta ki windows-ra. Anno PC Guruhoz is adták…..
A Jagged Alliance 2 bemutató 2. szakasza - előreláthatóan a következőkben gyorsítunk a játékmeneten, mert a játékból még rengeteg megmaradt...A játékot a Sir-Tech (Kanada) fejlesztette, továbbá a TalonSoft adta ki windows-ra. Anno PC Guruhoz is adták mellékelve - teljes…..
Kis bemutató a JA2 nevű PC-s játékból. Szerencsémre az első mondat után a mikrofonom eldöntötte, hogy nem fog többet működni, úgyhogy sikeresen nyertem egy pár órás feliratozást. A következő részre igyekszem ezt pótolni...A játékot a Sir-Tech (Kanada) fejlesztette, továbbá…..
     Az oldal tesztszerűen indult - elsősorban "hivatalos' feladatot hivatva.    Igyekszem a lehető legnormálisabb módon felhasználni ezt az alkalmat 1-2 kevésbé ismert - illetve már el is feledett játék bemutatására. Elképzelhető, hogy végigjátszások is felkerülnek az…..