Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e.sz.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton éjjel 84:77 arányban döntött az LMP kongresszusa a párt szövetségi politikájáról. Miközben az alternatívák - taktikai okokból - szépen be voltak csomagolva,  az eredmény valójában a baloldali ellenzéki pártokkal való választási együttműködés elutasítását…..
e.sz. 2012.11.19 10:51:53
@Kakimaki0123456789: Én nem mondtam hogy Bajnai = MSZP, viszont nem látom be, hogy nem található Magyarországon olyan hozzáértő közgazdász, orvos, tanár, üzletember, ügyvéd stb. aki, ha az élére állna egy összefogásnak, esetleg nem osztaná meg egyből a saját szimpatizánsait. Szerintem amikor beszállt a Bajnai a Millába akkor lett hiteltelen az egész (mármint a milla).
 Úgy tűnik, hogy a karma megvédte a thaiokat, na meg a Bangkokban lévő külföldieket: saját magát robbantotta fel az állítólagos iráni merénylő. Minden bizonnyal nem a thaioknak szánta a három arab férfi a hátizsákjukban cipelt több kiló C4-es robbanóanyagot -…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..