Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tumpy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szakember szerint Budapest egyik legizgalmasabb projektje áldozatul esett a gányolásnak.Többször írtam már a CET-ről, ami szerintem most az egyik legizgalmasabb budapesti projekt: merész, eredeti, mégis esztétikus, tetszik a funkciója, az a szerep, amit betölthet a IX. kerületben…..
„Úgy viselkedett a pasikkal, mint akit éppen dobott a barátja: felkaptam a vizet és megkérdeztem, akkor most mi is van? Ő azt mondta, semmi, és értsem meg, ő nem szeretne már tőlem semmit, még barátkozni sem” – hősünk tovább mereng a női lélek összefüggő és…..
Tumpy 2010.08.10 09:36:40
@Kedves Nard: Persze hogy képes ilyet olvasni.

Úgylátszik te ne még nem vagy erre a gondolatra felkészülve.

De nem baj. Majd rájössz magadtól...
Gyakori érv az Android platform ellen, hogy az Android Marketben jóval kevesebb letölthető alkalmazás található, mint az iTunes Appstore-ban. Ez jelenleg még igaz is, de hamarosan fordulhat a kocka: egyes számítások szerint 2011 januárjában az Android Market kínálata utolérheti az…..
...cikázott a lába meg keze." Ahogy mondta volt Cseh Tamás egyik dalában. És most mi is rátérünk a szambaoktatásra. A nagy büdös helyzet az, hogy sajnos a föld többi országában is tudnak focizni. Vegyük például Zidane-t, aki két vb-n is elbánt a mi braziljainkkal. A…..
Holnaptól a Pannon, illetve akkor már Telenor is fogja árulni a HTC andoridos csúcstelefonját, a Desire-t. Ez a cég árulta el a Twitteren. Megpróbáljuk megtudni az árát is.[Update] Megerősítették, tényleg kapható lesz holnaptól a Telenornál. Árat továbbra sem tudunk. A szintén…..
Subba Kínzó Kérdés: Golflabda 2010.05.06 08:30:00
Na, ki panaszkodott a minap, hogy milyen megalázó meztelenül golflabdát szedegetni dubai hercegeknek?..
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..