Regisztráció Blogot indítok
Adatok
májómáj

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Tisztelt Munkahelyi Terror…..
Április 12-én jön a Lost hatodik évada az AXN-re (és ezzel együtt a hogyvoltok is, bezony), ennek örvén az AXN weboldalán elérhető egy kiváló interaktív összefoglaló az eddig történtekről, érdemes ide klikkolni érte. Van már az új évadnak magyar nyelvű promója is,…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
Nem bírok magammal. 2008-nak rögtön vége, én meg ahelyett, hogy számvetést készítenék az év lemezeiről, máris előre tekintek. Lehet, hogy a halászlé vagy a sör túladagolás miatt, de túl vagyok pörögve, hirtelen nem tudom milyen lemezt tegyek be, amivel az ünnepi és…..
A minkét oldaltól való egyenlő távolságtartás jegyében közöljük Bandi - a Naiv Ügyfelek Dávid Ibolyája - elemzését a Balaton Soundról. Bringásszopatás, egybeérő hangok, rendes szekuritisek, van itt minden. Ha fesztiválszervező lennék, csak Bandit olvasnék.A balaton sound…..
Krone elkövette a legnagyobb hibát, amit naiv ügyfél elkövethet: előbb fizetett, mint ahogy ellenszolgáltatást kapott volna érte. Azt gondolta, a Budapest Bank csak nem szalad el adósságrendező hitelének első két törlesztőrészletével és a közjegyző díjával. Lehet, hogy…..
májómáj 2008.02.12 12:41:28