Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silent Rosszmájú Killerman

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JóVáros Blog Tisztasági festés 2014.03.04 17:54:06
Na, most fogok egy rohadtnagy pemzlit, és lefestem a frissen kirajzolódó Ördögöt, amit egyre többen festenek a falra. Oké, megy a kampánypszichózis, de maradjunk azért a tényeknél, mielőtt addig hülyítjük egymást, hogy elveszítjük önhibánkból, amit meg is…..
This study is about the working hours devoted to meet one’s material needs. The main point is: what we use the work time basis for. Hypothesis: At least the half―with safe estimate―of the work time (8 hours a day, on five days a week), which can be applied for the production of goods and…..
„Olyan szövetből vagyunk, mint álmaink, / S kis életünk álomba van kerítve.”[1] Az emberi magatartást mítoszok irányítják. E kijelentés pillanatnyilag hipotézis. E tanulmány érvel e hipotézis mellett, másrészt elkezdi betemetni a természet- és társadalomtudományi…..
Abstract My study deals with human behaviour and not evident connections between Gestalt psychology, theory of relativity and quantum theory. As far as we know studying gestalt, human perception based on the perception of the background, and the focused object will be decoded as the background…..
Az alábbi idézetben cseréljük ki (replace) az alkoholt (eredeti értelemben vett) dohányra[2]. Rögtön aktuális lesz, holott a történet nyolcvan éves. Bár a magyar dohányzás-prohibíció története is van már harminc. „A szakszervezetek a kezdetektől ellenezték a tilalom…..
A tavaszi félév szemeszternyitó konzultációjára várhatóan január 29.-én délután a diplomaosztó ünnepség után kerül sor. A pontos időpont időben a programokkal és a betét előadók[1] [Nem mondta anyád, hogy ne nézz annyi tv-t?] (projektvezetők) kijelölésével közlésre…..
Sein Kampf Valahol Európában Le style c'est l'homme Előjáték: a mű Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, volt egyszer egy magyar felsőoktatás. Jelen „mű” szerkesztője ebben a felsőoktatásban dolgozott húsz évig. Látott ezt, azt, sok rosszat, kevés…..
E tanulmányban az ember anyagi szükségleteinek kielégítésére fordított munkaidőről lesz szó. Nem megyünk bele a szükségletekről szóló – csak mostani szempontunkból lényegtelen - filozófiai vitába. Mi a szükséglet?: az élelem vagy a marhapörkölt? Fő kérdésünk: mire…..
Kiküldött tudósítónk, Kiss Egon jelenti: 2011. 02. 21. Az Önkormányzat betiltotta a lihegést Bivalyszentbenedeken.[1] A közgyűlés határozata szerint megritkult a levegő a helységben, takarékoskodni kell vele. A rendelet betartását a Közterület Felügyelet járőrei és 16239…..
Silent Rosszmájú Killerman 2012.02.26 22:47:31
A válság - gazdasági - mibenlétét nem magyarázom. Köztudott. A szegények szegényebbek, a gazdagok gazdagabbak lettek. Okairól könyvtárnyi elemzés jelent meg. Utólag, - könnyű okosnak lenni. Bár keveseknek sikerült.  „Nincs semmi baja a kapitalizmusnak, tökéletesen működik.…..