Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agidias

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Furcsának hat, amikor odakint 6-7 fok van, némi felhőfoszlányok láthatóak, amik között kibújik a nap és megmelengeti az embert, és ebben a szeles, napos időben erősen havazik. Bár a hódara strapabíróbb, mint a hópihe, ez akkor is érdekes látvány. Főleg, ha út közben lepi…..
Mi az: kicsi, sárga, a gyerekek szeretik, a kertészkedők sokkal kevésbé? Aki gondozza kertjét, zöldséget termeszt, vagy virágait ápolgatja, nyilván rávágja, hát a pitypang! Ne intézzük el azonban ezt a vidám kis sárga jószágot annyival, hogy értéktelen gaz, és nehéz kiirtani,…..
  A Liget. Nosztalgikus hely. Emlékek egész sora tör elő belőlem, amikor rágondolok. Ezért vittük el Gnómit, hogy megmutassuk neki. Nem, mintha valami hatalmas látványosság lenne, mi is régen jártunk arrafelé.  A felújított Népház és a csúf Gőzfürdő között lévő parkocska (akárcsak a Gőz) élt már…..
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..