Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadszamoca

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liktor-Busa Erika és Szendrei Kálmán Szegedi Tudományegyetem, Gyógyszerésztudományi Kar, Farmakognóziai Intézet, 6720 Szeged, Eötvös u. 6. Sajnos közismert tény, hogy Magyarország világviszonylatban évek óta „előkelő helyen áll” a legtöbb daganatos megbetegedés előfordulását és…..
vadszamoca 2012.02.14 20:34:40
kedves bambi60
ha hinni akar akkor HIGGYEN benne, csak ezt tudom ajanlani. es olvassa vegig az en peldamat is.aztan dontse el, hogy kinek es minek hisz.
edesapamat 5 evvel ezelott diagnosztizaltak myeloma multiplex-el, ez a leukemia egy vallfaja. az allapota olyan sulyos volt, hogy az orvos azt mondta ha azonnal nem kap kezelest leall a veseje. nagyon magas volt a serum proteinje, ami a vese leallasat okozhatja. elkezdtek a kemoterapiat. Kapott is nehany kezelest amit aztan nem kert tobbet mert kozolte hogy rosszabbul van tole mit az alapbetegsegetol.hozzateszem hogy a kapott kemo alatt sulyos tunetei nem voltak es sem a haja sem a bajusza nem hullott ki. Ezzel parhuzamosan ratalaltunk a COD teara amit azonnal elkezdett fogyasztani hatalmas adag Cvitaminnal kombinalva.A sugarkezelest egyertelmuen visszautasitotta. Kb 2 evig jart rendszeresen kezelesre ahol a verebol leszurtek a feherjet. ennyi.kemot, es sugarazast elutasitotta, vegul a tablettas kezelest is mert attol meg szedult. 5 ev telt el azota csak teat es c vitamint fogyaszt. 70 eves lesz iden. jol van, dolgozik, reggel 5 kor kel egesz nap a farmjan van fizikai munkat vegez.Sajnos minden betegtarsa akivel egyutt jart kezelesre mar elhunyt.kb egy eve megkerdezte a kezeloorvosa, hogy most mar arulja el hogy mit szed meg mert hihetetlen, hogy minden labor eredmenye normalis, es barmi is legyen az ugy tunik hasznal akkor csak szedje tovabb. En azt gondolom, hogy barmi is legyen ami segithet, abban bizni es hinni kell, mert az mindig eredmenyt hoz.Masreszrol meg azt gondolom, hogy mindenki arra kolti a penzet a kis nyugdijat amire akarja kedves "stark", es nem talalom duhitonek sem. nem akarom az orvosokat bantani, mert van beloluk nagyon jo es lelkiismeretes is, de azert latni kellene a bizniszt a gyogyszeripar meg az orvosok kozott, es meg valamit. rajtam ne kiserletezzenek ha lehet. ha a nyugati es az alternativ gyogyaszat mukodik miert kellene elharitani az alternativot.mint edesapam eseteben aki kapott kemoterapiat es mellette eldontotte, hogy meg mivel segit magan.mi rossz van ebben? semmi. Na persze nem biztos hogy jo uzlet a gyogyszeriparnak.