Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quovadis67

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"1. Mindenekelőtt arra TÖREKSZEM, hogy szívemet olyan állapotba hozzam, hogy ne legyen saját akaratom az adott dologgal kapcsolatban. Az emberekkel kapcsolatos problémáink kilencven százaléka lényegében ebben rejlik. A nehézségek kilencven százalékát le lehet küzdeni, amikor…..
Ray Comfort tegnapi "napi igéjében" volt egy gondolat azokról, akik bár vezető szerepet töltenek be a gyülekezetekben (az egyházban), de maguk nem ismerik személyesen az Urat. Ezt írja: "Tragikus, amikor megváltatlan férfiak és nők jutnak vezető szerephez az Egyházban.", majd John…..
 "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam. (Jn 14,6) „Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az ember Krisztus Jézus” (1Tim 2,5)   A korábbi írásokban kitértem rá, hogy régi-új trend van…..
quovadis67 2012.02.15 17:23:15
@Kéry Zsuzsanna: Teljesen egyetértek. Ami Istentől jön, abban semmi titkos nincsen.
 Az elkövetkezőkben Ray Comfort hasonló című könyvéből (God Has a Wonderful Plan for Your Life: The Myth of the Modern Message) fogok részleteket lefordítani. Íme:    Képzeljük el a következő helyzetet: Két ember utazik a repülőn. Az elsőnek az utaskísérő ad…..