Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deborah

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapírgáló Magazin Cím nélkül 2011.06.04 13:04:00
„Tekintettel a súlyos, élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenességre, a terhesség megszakítása genetikai szempontból indokolt.” – így hangzott a halálos ítélet. Meglehetősen sok, 3% az esélye annak, hogy a gének valamilyen ismeretlen okból kifolyólag…..
deborah 2011.06.10 10:29:38
Panzej blogja Túléltem 2010.09.30 22:56:00
Brékó-brékó, egy mozsárban alaposan összetört Panzej jelentkezik, aki azon csodálkozik, hogy még él és mozog a tegnapi edzés után. Tanulság, hogy tornára nem megyünk vizesflakon nélkül, valamint tisztelettel elismerjük, hogy van még nagyobb szadista a negyedikes…..
KPI:tömeg: 6520 g (majdnem összejött a duplázás!)anyajegy: 1fog: 0kaja: reggeli: tej, tízórai: gyümölcs; ebéd: zöldség/husi; uzsonna: gyümölcs + gabona; vacsi: tej + tejpépszuszi: 9-6-ig, délelőtt 1-2 óra, dél körül fél óra, délután 1-2 óraruha: 68-as (...lenne, ha a…..
Modorosblog A Mi házunk 2010.08.30 07:00:00
-Na, hát Ő lenne az.-Óriási, nagyon tetszik, fantörpikus... Szuper környéken van, harminckettőért errefelé ez ingyen van. A kilátás is gyönyörű: Omszki-tó, falu közel, de mégis csendes, minden. És nincsenek indiánok.-Dáviddal mi is így gondoljuk. Körbenéztünk, de itt…..
Malterszagú gyerekkor! Sokaknak volt ilyen, nekem pont nem, de majdnem az összes gyerekes barátnőm/ismerősöm megajándékozta magzatát egy építkezés, vagy lakásfelújítás élményével. Adélt sem fosztom meg ettől, hiszen olyan izgalmas az egész! Jönnek majd mindenféle emberek,…..
Mi jut eszetekbe, ha meghalljátok a szót: Hollandia? Hangulatos tulipánföldek és szélmalmok, biciklin kacsázó szőke csajok klumpában, vörös lámpás negyed és mariska, sajt, no meg igazi minőségi foci. Az alábbi összeállítás azoknak készült, akik lusták összeguglizni mindazt,…..
Sárdobáló Fiatal orvosok 2010.03.04 07:00:00
Ez a vendégpost egy hatodéves, szigorló medikus írása. Írásom célja, hogy röviden betekintést nyújtson az orvostanhallgatók és a rezidensek-szakorvosjelöltek jelenlegi helyzetébe. Ezen keresztül szeretném a kívülállóknak megmutatni, miért volt tüntetésünk, miért lesz még…..
deborah 2010.03.04 14:08:18
@IgG: Ezt a fogorvosos sztorit meg a házárakat melyik nyugati országból vetted?
Tökéletes terhesség után szerettem volna tökéletes körülmények között egy tökéletes kisbabát a világra hozni. Sajnos azonban Adél, a tökéletes kislány érkezése meglehetősen tökéletlenre sikerült. Biztosan minden nőből más hoz ki a terhesség, sokak a szent anyaság…..