Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szentmártonizé

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
szentmártonizé 2012.02.14 18:24:35
@sixx:Ráadásul még kiszámítható is vagy. Na éppen ilyen szarul esett annak a tizenkettőnek a Te fikázásod is.
A fikanickről csak annyit, hogy a Te neved nem sixx, viszont az enyém Szentmártoni Zoltán. És valóban, itt csak két kommentem van, de én sem a posztjaid száma alapján írtam a véleményemet.
Egyébiránt meg tanuld meg kisfiam, hogy ha az utcán megcsöcsörészel egy nőt, számíthatsz arra, hogy pofánbasz a táskájával. Az élet már csak ilyen. Ezt Neked nem mondta senki?
szentmártonizé 2012.02.14 19:24:54
@sixx: bár nem vagyok Zsolt, pláne nem a tied azért annyit megjegyeznék, hogy nem az írás minőségével van gondom. Sőt. Ha őszinte akarok lenni, nem írsz rosszul, és a véleményformálás szabadságát sem vitatom el tőled. DE. Mint az írott médiában valamilyen formában jelen lévőnek tudnod kell, hogy a publikált írásoknak akarva akaratlanul véleményformáló hatásuk van. Nem folytatom, tudod mire gondolok. A posztod tartalmilag, stilisztikailag egy közös haveri sörözésen elmegy, de sokak által olvasott fórumon kiveri a biztosítékot. Hogyan éreznéd magad ha mondjuk posztot írnék arról - az első kommentem stílusában - hogy a sixx nevű blogger mennyire amatőr a saját műfajában. Te lennél az első hozzászóló, hogy írjak jobbat, mint Te, utána járjon a szám. Más valamit érvekkel alátámasztva kritizálni és megint más feszültséget generálva befosni valahova, majd csak lesz valami alapon. Tartalak annyira értelmesnek, hogy megértsd, amit mondtam.