Regisztráció Blogot indítok
Adatok
St. Jimmy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb adag Prometheus anyag. Ridley Scott azt mondta, hogy a folytatáshoz a The Counselor befejezése után fog hozzálátni, már ha egyáltalán sikeres lesz a film.  És a poszter a Prometheusforum oldalról...
Itt az új előzetes feliratos változata. Újabb fejlemény, miszerint a BadassDigest több forrásra hivatkozva azt írta, hogy némileg  változtattak a megszokott eredettörténeten. A pókcsípés nem ad különleges erőket Peter Parkernek, csak aktivál valamit, amelyet édesapja…..
A Fox ősszel szeretett volna hozzálátni az X-Men: Az elsők folytatásához, azonban Jennifer Lawrence mostanában túlságosan is elfoglalt. Ugyan a színésznőt szerződés kötelezi arra, hogy újra megformálja Mistique-et, de a Lionsgate szintén ősz környékén indítja be Az éhezők…..
Filmdroid A Prometheus leszállt 2012.03.17 12:45:00
Újabb előzetes érkezett a Prometheushoz. Ridley Scott filmjétől mindenki azt várja, hogy végre a helyes irányba tereli ezt a franchise-t. Már a harmadik részre is sokan fújtak, de ami ezután következett...Scott egyébként is évek óta hangoztatta, hogy benne lenne egy újabb Alien…..
A legutolsó Zorró próbálkozás egészen jól kezdett, de a lendület csúnyán megtört a folytatásnál, majd Antonio Banderas szögre akaszthatta maszkját és köpenyét. Azonban a Fox megpróbálkozik egy újabb változattal, ebben már Gael García Bernal karcolhatja bele az ajtókba,…..
A Paramount 2014-ben újabb Transformers filmmel érkezik, bár az nem ismert, hogy melyik hónapban küldené mozikba a folytatást. Az első rész júliusban futott be, a második és harmadik felvonás már júniusban kezdett.Rendező még nincs, Michael Bay korábban kötötte az ebet a…..