Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsumika58

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Demokratikus Koalíció alig egy éves történetében kiemelten fontos nap lesz a tegnapi. Annak évfordulóján, amikor az Aranycsapat 6:3-ra legyőzte az angolokat, két DK-tag is megnyerte az időközi polgármesteri választást. Azt nem állítom, hogy Orbán Viktor máris úgy érezheti…..
zsumika58 2012.11.26 14:00:04
@moophlander: Csak gratulálni tudok, ezért a válaszért! Látod ez a különbség köztünk! Az IQ-és EQ-d ilyen csodálatos teljesítményre sarkall! Nem tudtok érvelni! Nem tudtok veszíteni! Csak mocskolódni. Bizonyos tekintetben valóban visszasírom a sarlót és a kalapácsot! Most 12 órát dolgozom,+ a kiskertemben zöldséget termelek. Mire hazaérek a lakásom, a kertem kifosztva! Te jársz hozzám lopni, fosztogatni? Neked ez a demokrácia? Magyarországon fél millió gyermek éhezik, fázik! Nem tudják az emberek kiváltani a gyógyszert! Gondolom a farkastörvényeket Te alkalmazod, nem elszenveded! Tényleg DURVA jó ez a FIDESZ politika! A BALTÁS ... IMF-e való hazudozás, már nincs hitele a MAGYAR-nak! Mindenhol gúny és megvetés tárgya vagyunk! Erre vagy olyan bazi büszke?
zsumika58 2012.11.26 14:24:47
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Mindenkit minősít a stílus! Ön, aki ezt írta kritikán aluli. Ki, hogy él, úgy ítél! Talán, ha mellékelte volna az E R E D E T I példányokat a közokiratról, az adócsalásról, még ránéznék!
Miért nem tudnak Önök érvelni, meggyőzni?
Csak a mocsok, a gyűlölet fröcsög Önökből:
Önök ilyenek, orvosi eset.Vagy születési rendellenesség?
zsumika58 2012.11.26 19:13:30
@lajos0: Bevenni a gyógyszert szokták!
Mi elismerjük Bajnai Gordon kezdeményezését! Mi összefogunk! Mi G Y Ő Z N I F O G U N K !!!!
Kedves lajoso! Keresd meg a gyógyszered, ha elgurult és ne feledd el "bevenni" nehogy lemaradj.......