Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irániutazó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Őrültek ezek? Töprengő agyam / zúgott, bűvölten, gyáván, lázasan. / Együtt... És össze? ...Miért? Miért teszi, / mért tenné bárki, ami rossz neki? Vagy a rossz nem rossz?...” (Szabó Lőrinc: Hősök, őrültek?)   Nincs kétség: ezek össze fognak állni. Még akkor…..
  Az új médiatörvény elleni tiltakozás az utóbbi néhány napban a racionalitás világából gyorsuló ütemben költözik át az irracionalitás terepére. Mintha egymást licitálnák felül az újabb és újabb megszólalók, egyre erőteljesebbek (és bántóbbak) a…..
irániutazó 2011.01.05 19:07:02
@bolá:
Komolyan ilyen hülyének nézitek az EUs országok magyar képviseleteit? Mindegyiken van több olyan (akár magyar) munkatárs, aki kiválóan beszéli a magyar nyelvet (szebben mint Schmitt Pál, de legalábbis helyesebben). Már rég lefordították a parlament honlapjáról leszedett szöveget. Hazaküldték. A kormányok pedig kiszivárogtatták az újságoknak. Ezért van a tiltakozás. Meg azért mert állati sok lábra ráléptek eddig is, és itt volt az alkalom - elnökség - hogy beszóljanak.
Hogy hol a válság vége, még nem tudjuk. Sokkal szomorúbb, hogy ez itt még csak az eleje, és már ez is épp elég gáz. Pörög az elbocsátás-számláló, és akit elbocsátottak, többé nem fizet adót, ellenben munkanélküli segélyt kap, de kevesebbet vásárol, kevesebb…..
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..