Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F1Hentes

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június 16-a komoly dilemmát jelenthetett azok számára, akiknél a lemezgyűjteményben megfér a német gerontorock, a New Orleans-i hurkatöltő fitneszdoom, valamint a piros sapkás nu metal. A Hősök terén ugyanis Klaus Meine irigyelte Kóbor János hajhagymáit, az A38-on a Crowbar…..
Joggal mondhatjuk Sebastian Vettelről, hogy a forma 1 pilóta tenyészet első tökéletesnek tűnő példánya. Schumacher visszavonulása után keletkezett piaci űrt nagyon gyorsan betöltötte, persze meg is volt az igény rá, de talán soha nem élvezte annyira Németország az…..
2007-ben még úgy ült be az utolsó versenyen az autójába, hogy lehet soha többé nem áll rajthoz, mert feltett szándéka volt minden idők legfiatalabb háromszoros világbajnokaként visszavonulni. Csakúgy mint példaképe Ayrton Senna, egy McLarenben szerette volna ezt elérni.Idén…..
Forma 1 blog Kimi faktor 2012.02.13 21:34:00
Mindig különös érzés fogja el az embert amikor a szezon elején először látja az új forma-1-es autókat. Minden évben kicsit alakulnak, hol rondábbnak, hol kicsit szebbnek érezzük őket. Luca Di Montezemolonak azért igen nagy igazság hagyta el a száját a minap: A leggyorsabb autó…..