Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csíkospötty

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az ember lánya gyanútlan lény, ha csak úgy flangál egy plázában és nem elég gyakorlott. Mert ugye milyen kedvesnek is tűnik, hogy leszólítják, szeretne-e egy ingyenes sminktanácsadást. Ki ne vágyna egy randa hétköznap délután egy felderültre rajzolt orcára, némi…..
csíkospötty 2012.05.15 16:54:30
Hölgyeim pusztán azért, mert elvárják NEM KELL vásárolni!
Annyian írtátok, hogy a mielőbbi szabadulás reményében vetettek valamit.

Engem is puhított a lány, aki sminkelt és a pénztáros egyszerre, hogy ne hagyjam ki ezt az egyszeri kiváló alkalmat, de én csak megköszöntem, hogy összeírta nekem miket használt, mert így megkérhetem a barátomat, hogy ajándékozzon meg a termékekkel.
A pénztáros nő egy félmosollyal az arcán annyit fűzött hozzá, örülni fog a barátom az áraknak...
A sminkes lány csak annyit kérdezett van-e a barátomnak testvére.

Félreértés ne essék eszem ágában sem volt vásárolni vagy a későbbiekben vásároltatni bárkivel is! :) Sminktanácsadásra mentem,állítólag.

A sminkes lány az elejétől fogva sértegetett, milyen ronda a bőröm, miért nem járok gyakrabban kozmetikushoz, nem látok el a tükörig? hah marha jó,h egy ilyennek sminkel, hogy képzelem,hogy szemüveg nélkül jövök sminktanácsadásra

Egy jó nagy hülye voltam, hogy nem álltam fel rögtön az elején, de a kíváncsiság ott tartott.
Hát a végén mikor megláttam magam egy szappanopera sztárra hajaztam, olyan erős volt a sminkem, ráadásul a felkent rúzs avas volt. :-/
Mindezen összehatások után érkeztünk el a vásárlós részhez, ahol a csalódottságtól és az addig eltűrt sértések keserű szájíze miatt blöfföltem .
Az már nem érdekel, hogy elhitték-e, azért írtam le, hogy lássátok nem KELL vásárolni, sem pedig megalázni magatokat előttük a nekem ez túl drága vagy nincs nálam pénz mondatokkal, abban az esetben ha mégis úgy döntenétek elmentek a tanácsadásukra.

kompakt hozzászólása fölöslegessé tette, hogy felhívjam a figyelmet a fizetett szimpatizánsokra. :)
Az egyetlen, amiért megérte elmenni, hogy egy bér palotát felújítva láthattam belülről. :)
Munkából hazafelé igyekvő emberekkel megrakott villamos, kamaszosan hangos vidámság,2 lány, 3 fiú, 14-15 év, hajhúzogatós és fiú verős udvarlás, nagyszájúság, guminők és harisnya, kapaszkodón húzódzkodás, rosszalló tekintetek, nyerítés ... lány: Itt kellett volna…..
Haldoklik a tél a városban, sietős recézett gumitalpak tapossák a só marása elől megmenekült hófehér ékességet. Kedves tél! Nem vagy való városba, nem vagy való a járdára, nem vagy való a padokra, nem vagy való a buszmegállókba, sem a villamos sínek közé. Kedves tél! Te…..
 A boldogság az amit a pórázon vezetett kutya arcán látsz, amikor ruganyos léptekkel és vidám elégedettséggel szökdécsel a harmatot lesöpörve az útszéli gazról, majd mindebbe a jóba belefeledkezve feltekeri a gazdáját a hirdető oszlopra...
 Ma a Budafoki Borfesztivál forgatagában, ahol a rusztikus lacikonyhákból áradó illatok sokasága ping-pongozik az ember fejével a boros poharakkal nyomakodó óriás tömeg egyik már kapatos tagjának szájából esett ki a nap mondata:NEM LÁTOTT ILYET NOÉ SEM MIÓTA KISZÁLLT A…..
 A Feneketlen tónál lévő padokkal körülvett asztalokon 60+ -os férfiak snapszeroztak 10, 50-es tétekben, kockás abroszokon, én pedig nagy késztetést éreztem beszállni. Az erről szőtt gondolataim buborékát kamasz srácok pukkasztották, amikor az egyik a fent leírt látványra…..