Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gotti93

74 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MLNB1 Magyarok külföldön! 2013.11.08 13:28:00
Ebben a rovatban hétről-hétre megtudhatjátok, hogy szerepeltek a magyar játékosok a külföldi bajnokságokban. Anglia Premier League Gera Zoltán: Gera továbbra is sérült listán van, de keményen dolgozik a visszatérésén. A WBA 2-0-ra verte a Crystal Palace-t és a tabella…..
MLNB1 Magyarok külföldön! 2013.10.29 13:07:23
Ebben a rovatban hétről-hétre megtudhatjátok, hogy szerepeltek a magyar játékosok a külföldi bajnokságokban. Anglia Premier League Gera Zoltán: Sajnos magyar középpályás továbbra sincs olyan állapotban, hogy az első keretben szerepeljen. Gera csapata a West Bromwich a…..
MLNB1 Magyarok külföldön! 2013.10.26 15:46:17
Ebben a rovatban hétről-hétre megtudhatjátok, hogy szerepeltek a magyar játékosok a külföldi bajnokságokban. Anglia Premier League Gera Zoltán: Továbbra is Gerzson nélkül a WBA. A magyar játékos szorgalmasan végzi a rehabilitációs gyakorlatokat, illetve pályára lép a…..
MLNB1 Magyarok külföldön! 2013.10.09 14:26:13
Ebben a rovatban hétről-hétre megtudhatjátok, hogy szerepeltek a magyar játékosok a külföldi bajnokságokban. Anglia Premier League Gera Zoltán: A WBA a Manchester United után egy újabb nagy falattal találta szembe magát, hiszen az Arsenal látogatott hozzájuk. Sokáig…..
MLNB1 Magyarok külföldön! 2013.10.01 15:04:51
Ebben a rovatban hétről-hétre megtudhatjátok, hogy szerepeltek a magyar játékosok a külföldi bajnokságokban. Anglia Premier League Gera Zoltán: Zoli még mindig szokja a pályát és csak a tartalék csapatban kap szerepet, míg a nagy csapat elkapta a fonalat, hiszen zsinórban…..
MLNB1 Magyarok külföldön! 2013.09.24 12:08:56
Ebben a rovatban hétről-hétre megtudhatjátok, hogy szerepeltek a magyar játékosok a külföldi bajnokságokban. Anglia Premier League Gera Zoltán: Zoli továbbra is próbálja visszanyerni régi formáját, ám ezalatt a WBA megszerezte első győzelmét és így fellépett a…..
MLNB1 Magyarok külföldön! 2013.08.27 13:38:39
Ebben a rovatban hétről-hétre megtudhatjátok, hogy szerepeltek a magyar játékosok a külföldi bajnokságokban.     Anglia Premier League Gera Zoltán: Gera Zoltán csapata 0-0-ás döntetlent játszott az Everton vendégeként és ezzel megszerezte első pontjait az új…..
MLNB1 5. forduló 2013.08.26 13:19:00
Íme az ötödik forduló összes lényeges megmozdulása. Kecskemét-Haladás 1-1 Bekő Balázs (KTE-Phoenix Mecano): - Nagyon sokat tettünk a győzelemért, rengeteg energiát mozgósítottunk, mindenképp meg akartuk nyerni a mérkőzést. Sajnos egy pici kihagyás két pontunkba…..
MLNB1 Magyarok külföldön! 2013.08.20 16:04:53
Ebben a rovatban hétről-hétre megtudhatjátok, hogy szerepeltek a magyar játékosok a külföldi bajnokságokban.   Anglia Premier League Gera Zoltán: A hétvégén kezdetét vette az angol bajnokság is, ahol a West Bromwich Albion hazai pályán fogadta a Southampton csapatát. A…..
MLNB1 4. forduló 2013.08.19 11:14:20
Íme a negyedik forduló összes lényeges megmozdulása. Kaposvár-Újpest 2-2 Prukner László (Kaposvár): – A játékosok próbáltak tenni azért, hogy végre megszerezzük az első három pontunkat, de sajnos, ami eddig is jellemzett bennünket, a figyelmetlenség, vagy a…..
MLNB1 Magyarok külföldön! 2013.08.13 12:48:35
Ebben a rovatban hétről-hétre megtudhatjátok, hogy szerepeltek a magyar játékosok a külföldi bajnokságokban. Anglia Premier League Gera Zoltán: A Sky Sports információi szerint a West Bromwich 2014 nyaráig szóló szerződést ajánlj majd Gerzsonnak. A magyar játékos a…..
MLNB1 3. forduló 2013.08.12 18:59:14
Íme a harmadik forduló összes lényeges megmozdulása. MTK-Haladás 0-1   Garami József (MTK): - A Haladás jó csapat, hetven percig hasonló erényeket mutattunk, nekünk is voltak helyzeteink. A gólnál hibáztunk, lekontráztak minket. A második félidő első 20-25…..
MLNB1 2. forduló 2013.08.10 11:46:44
Íme a második forduló összes lényeges megmozdulása. 2. forduló   Paks-Pécs 2-1     Horváth Ferenc (Paks): – Simon Attilának az a feladata, hogy gólokat lőjön, ezért van a pályán, és nagyszerűen futballozott, de ma az egész csapatról el lehetett…..
Az eddigi játékosmozgásokat figyelembe véve, kicsit eljátszottunk a gondolattal és megalkottunk egy lehetséges sorrendet az OTP Bank Liga 2013/2014-es szezonjára. 1. Videoton: A Vidi remekül igazolt a nyáron, hiszen megszerezték a Braga csatárát (kölcsönbe), Zé Luist, valamint…..
Sorozatunkban július 10.-től minden egyes nap bemutatunk egy-egy NB1-es csapatot és felvázoljuk, hogy mire lehet képes az elkövetkezendő szezonban. Sorozatunkat a tavalyi bajnokkal, a Győri ETO-val zárjuk! Az ETO főleg az ősszel mutatott formájának hála megnyerte a bajnokságot.…..
Sorozatunkban július 10.-től minden egyes nap bemutatunk egy-egy NB1-es csapatot és felvázoljuk, hogy mire lehet képes az elkövetkezendő szezonban. Sorozatunkat a Videotonnal folytatjuk, akik ismét a bajnokság megnyerését tűzték ki célul. A székesfehérvári csapatnak a tavalyi…..
Sorozatunkban július 10.-től minden egyes nap bemutatunk egy-egy NB1-es csapatot és felvázoljuk, hogy mire lehet képes az elkövetkezendő szezonban. Ma az a Budapest Honvéd kerül terítékre, akit a nyáron elhagytak gólvágói. A Honvéd a tavalyi szezonban a harmadik helyen ért célba…..
Sorozatunkban július 10.-től minden egyes nap bemutatunk egy-egy NB1-es csapatot és felvázoljuk, hogy mire lehet képes az elkövetkezendő szezonban. Sorozatunkat azzal a Ferencvárossal folytatjuk, akik Ricardo Moniz érkezésével egy szerethető, eredményes futballt kezdtek el…..
Sorozatunkban július 10.-től minden egyes nap bemutatunk egy-egy NB1-es csapatot és felvázoljuk, hogy mire lehet képes az elkövetkezendő szezonban. Ma azzal a Debrecennel fogunk foglalkozni, aki tavaly csak a csalódást keltő 6. helyen végzett. A Debrecennek a tavalyi szezon nem sikerült…..
Sorozatunkban július 10.-től minden egyes nap bemutatunk egy-egy NB1-es csapatot és felvázoljuk, hogy mire lehet képes az elkövetkezendő szezonban. Sorozatunkat azzal a Kecskeméttel folytatjuk, akik edzőjüket vesztették a nyáron. A Kecskemét a tavalyi szezonban a 7. helyen ért…..
Sorozatunkban július 10.-től minden egyes nap bemutatunk egy-egy NB1-es csapatot és felvázoljuk, hogy mire lehet képes az elkövetkezendő szezonban. A sorozatunkat azzal a Kaposvári Rákóczival folytatjuk, akik eddig alapembereket engedtek el és csupán zsákbamacskákat tudtak…..
Sorozatunkban július 10.-től minden egyes nap bemutatunk egy-egy NB1-es csapatot és felvázoljuk, hogy mire lehet képes az elkövetkezendő szezonban. A sorozatunkat a Lombard Pápával folytatjuk, akik évek óta a kiesés ellen harcolnak, eddig sikerrel. A Lombard Pápa évről évre egyre…..
Sorozatunkban július 10.-től minden egyes nap bemutatunk egy-egy NB1-es csapatot és felvázoljuk, hogy mire lehet képes az elkövetkezendő szezonban. A sorozatunkat a másik újonccal, pontosabban a Mezőkövesddel folytatjuk. Mint azt sokan tudják, a Ness Hungary NB2 Keleti csoportjának…..
Sorozatunkban július 10.-től minden egyes nap bemutatunk egy-egy NB1-es csapatot és felvázoljuk, hogy mire lehet képes az elkövetkezendő szezonban. A sorozatunkat egy újonccal, pontosabban a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával kezdjük. A Puskás Akadémia megalakulásának…..
A HTML oldaldobozt használhatjátok arra, hogy az oldalhasábokban egyedi kódot, szöveget, képet jelenítsetek meg. Az új dobozszerkesztő pont ugyanolyan editorral rendelkezik, mint a posztszerkesztő, így egy kép, videó beszúrása, vagy a szöveg formázása már nem okoz gondot azoknak sem, akik kevésbé…..