Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hawke

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Miskolci Laci után egy másik lelkes olvasónk is kiment a terepre a Fanyüvő után, és úgy látszik, hogy valami eredményt is elért.Sziasztok!Egyszer már írtam Neked a fanyűvővel kapcsolatban.. Akkor névtelen maradtam.Kommentek közt írtam hogy nem fog annyiba maradni a kutatás…..
hawke 2012.03.09 18:26:36
@maskedmagicianfan: Igen ezt a videot láttam én is :) szerintem ez is ugyanaz a lény ami a képen volt meg azon a videon amit én linkeltem be. De vajon mi lehet ez? Eléggé humanoidnak néz ki, lehet hogy rougarou vagy ghoul? :)
Kriptozoologia Újabb észlelés... 2012.02.07 12:08:48
 Egy újabb észlelés Bakonyszentlászló közeléből. A közelben található a Bakony hegység, amely hasonlóan a Mátrához tele van erdőségekkel és karszthegység, így a fanyüvő bármikor menedéket találhat bennük.Bakonyszentlászlón voltam a családommal egy rokonunk hétvégi…..
 1869. Ohio. Gallia megye.Egy férfi és a lánya sétálgat az erdőben. Ezt az erdőt valószínűleg vadgesztenye alkotta, a kis család pedig terméseket jöhetett szedni ide. A fák közül egy közel három méter magas teremtmény jött elő. A testét gesztenyeszínű bunda borította,…..
hawke 2012.02.13 21:28:11
 Nem régibben sikerült kiolvasnom Michael Chricton Hullaevők ( a könyvesboltokban Ködsárkányok címmel találhatjátok meg, de film is készült belőle 13. harcos címmel, de arról inkább nem beszélünk) című regényét. A linkre kattintva elolvashatjátok online.A történet…..