Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Fitzgerald Kennedy

50 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabadság, szerelem! Kettő nem kell nekem.. Szerelmemet föláldozom Az életemért, Szabadságért föláldozom A szerelmét...
Üdv minden régijáték-rajongónak, eltelt két hét, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést…..
John Fitzgerald Kennedy 2022.09.05 15:15:29
Egy megismételhetelen csoda vagy,de Rád még a csoda szó sem elég nagy,szeretlek, míg a szívverésem ki nem hagy,ha örökké élek, akkor addig míg a Nap befagy. Dúlt köztünk a szerelem, boldog volt a lelkem.Otthonunkban boldog voltam, mikor fáradt testemmel melléd rogytam.Repültem hozzád a munkából,…..
Szeress kérlek szépen, Ha nem kellek akkor végem,Te vagy a tápláló napom az égen, Kár hogy nem láttam ezt már régen,Három éve kellett volna felfognom,Jövőből visszajövök és elmondom. Legfontosabb személy lettél nekem, Az emléked mindörökké éltetem,Várom hátha újra felém fúj majd a sors,Többé nem…..
Sajnálom hogy sokat bántottalak,sajnálom hogy magamra haragítottalak,sajnálom hogy közös utunknak most itt vége,sajnálom ha többet nem ragyod rád szemem kékje,sajnálom hogy nem szuszogsz mellettem az ágyban,sajnálom hogy nem ölelhetlek a legsötétebb árnyban,sajnálom hogy illatozod be a környezetem…..
Kétszer nem aludtál velem, Kétszer halt már meg a lelkem.Kétszer szenvedett a testem, Kétszer rémálomba estem.Kétszer sejlett fel a vég, Kétszer éreztem hogy elég. Testem-lelkem összeolvad az őrületben,Az agyamat nem olvashatom a nagy csődületben.Tisztán szeretnék gondolkodni, de sehogy nem megy,…..
Szenvedés, csak ez a szó jár a fejemben, Mert mi is ez, néha ilyenkor vagyok elememben.Persze nem azért, mert ez egy jó dolog nekem, Csak ilyenkor pörög fel az agyam, hogy megoldást keressen.Mármint próbál keresni, mikor az idegbaj nem blokkolja,Ilyenkor az szívem és agyam egymást…..
Végeláthatatlan ez a kín, körbeölel, megsebez,Darabokat szakít ki a lelkemből, falhoz szegez.Testem a neved visszhangozza, üvöltök belül, Életem minden egyes részére sötétség vetül. "Alig" telt el idő, de mégis mintha évek lettek volna, Mióta nem ölel karod, nem csókol a szád pici Dorka. Lesz-e…..
Miért csináltad ezt velem?Szerintem nem ezt érdemlem.Évekig próbáltam támaszod lenni,próbáltam mindig a kedvedre tenni.De tudom, hogy nem úgy ahogy Te szeretted volna,ott voltam ha az kellett hogy valaki a szádat csókolja. Tudom nagyon sokáig hülye voltam, előbb kellett volna észhez…..
Birodalmak Kohója BK blog — The End — Impresszum                   Tisztelt látogatók, tisztelt FoE játékosok. Ahogyan azt előre jeleztük, sajnálattal hozzuk tudomásotokra, hogy a BK blog üzemeltetését 2018 Januárjától leállítjuk, úgy a továbbiakban nem szolgáltatunk információkat a játékban…..
Ó édes halál, legyél a kedvesem,várlak már téged, véremtől nedvesen.Átázott ingben, vértől csatakos fejjel,Dideregve várlak, míg szám rólad versel. Mily dicső a halál, mondták már rólad sokan,helyzetfüggő gondolom, de ha az élet csak elrohan,ha az élet se volt az, lehetsz-e dicső nem tudom,nem…..
Rohadt büdös patkány geci, basszad szájba anyád,rohadjon ki a gecis beled, s szopd le apád faszát.Pudvásodtál volna bele a jó kurva anyádba,tetves büdös retkes pofád szakadjon le a picsába. Miért nem tudtál elpusztulni már éveidnek korai szakaszában,ahelyett előbújtál és azóta csak jeleskedsz…..
Sivár, egyesek így jellemzik életük egy részét(?!),ők néha nem becsülik meg szerelmük lényét.Hiába van ott, kit az ég küldött nekik,mégse törődnek vele és az esélyt elcseszik. Boldog életük lehetne ha törődnének a párjukkal,a szerelem az életükből így könnyen kihal.Meg kell becsülni azt aki viszont…..
Itt a november, jönnek a hidegek és a franciák egy újabb játékkal leptek meg minket, ami egyszerre szól a retro szerelmeseinek és az újabb játékok kedvelőinek. Ugyan hősünk alig 3 éves, de hangulatában a 80-as évek stílusát hozza, epilepszia veszély minden mennyiségben!A Far Cry 3 Blood Dragon annak…..
John Fitzgerald Kennedy 2016.11.24 14:43:13
Az Active Kommunikációs Kft. Bujtor István műtermében elkészült a beszéd szinkronizált verziója is, amelyben ismét Újréti László volt Terence Hill magyar hangja...
John Fitzgerald Kennedy 2016.07.28 16:44:12
Az az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy a méltán népszerű Hotline Miami receptjét vették alapul, miszerint végy egy felülnézetes játékot, pakold tele fegyverekkel, adj hozzá egy pár gallon vért, és körítésképp szerezz hozzá egy pár fülbemászó muzsikát, hogy ne csendben üld végig azokat a…..
John Fitzgerald Kennedy 2016.02.01 11:52:34
Az ünnepek alkalmával szokás szerint sorsolást tart a blog. Nagyon köszönjük az eddigi felajánlásokat, közel 80 játék jött össze kisebb-nagyobb címekkel. Hogy izgalmasabb legyen a mostani sorsolás, megtoltuk egy Witcher 3: Wild Hunt bónusszal is a pakkot, mint karácsonyi…..
John Fitzgerald Kennedy 2016.01.02 17:16:52
2011.05.10-egy gondolat bánt engemet Amit rólad gondolok,azt te meg nem tudhatod.Ha esetleg megtudnád,a szememet kivájnád. Bántanak a gondolatok,de semmit le nem tagadok.Tudom amit tudok rólad,takarítsd ki a…..
Szia kislány, kapd be a faszt,ha nem, takarodj innen paraszt.Tegnap még szoptad a brét,ma meg csak sírsz te gané.De mégis hogy lehetsz ilyen köcsög,mikor a geci belőled most is fröcsög..Biztos kevést pénzt adtam…..
Felbaszlak a kredencre,berakom a seggedbe.Nagyon jó lesz nekünk ez a kúrás,dugjunk addig míg jön az elmúlás.Imádom én a csöcsöd,kapd be szépen a gecis pöcsöt.Elkenem én a kis szádat,húzd…..
Emlékszem apádra imádta a nőket,mindig az ágyadon baszta széjjel őket.Neki nem a szőrőstalpú kurva anyád kellett,ezért ébredt mindig más ribanc mellett.A párnádra gecizett mert utált…..
Ott abban a házban lakik az a kurva geciaki mindenki faszát jól kiveri.Te is állj be a sorba bazzeg,hogy elsüljön a pisztolyod vazzeg.Teljesen jó a kézimunkája,bele is verheted a pinájába.Örül ő a gecinek szereti…..
Megint Kanci lesz a téma,mert még mindig él az a béna.Becsületes neve neki nincsen,mert neki becsülete sincsen. Én már hónapok óta nagyon utálom,eddig reménykedtem hogy csak egy álom,hogy csak beképzeltem…..
Kanci nekem nem a barátom,én csak a pozíciójára vágyom.Nem a munkájában persze,hogy állna a fejébe a fejsze... Persze a pozíción a barátnőjét értem,nem töltenek külön 5…..
Sándorunk ujjával tágítja a lukát,mert a kislány nem akart furulyát.Mi csak csendben néztük az akciót,nem vártunk semmi reakciót.Hogy tocsogott-e azt nem tudjuk,azon agyaltam hogy ezt csak mi nem…..