Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigrisnyul

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha úgy érzem, hogy ki kell írni magamból. Jó régen írtam. Szalad az idő. A lányok már elmúltak egy évesek, és szaladnak. Igen, két felé. A nagy fiam elkezdte az iskolát. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. Kegyetlen nehéz. Az iskola. A fiammal foglalkozni a lányok mellett,…..
Mert igazából egyelőre csak a túlélésről szól ez a mese. Hogy ne boruljak ki teljesen, és zuhanyjak össze.   Minden ikres anyuka azt kérdi (meg mindenki, aki meglát ikreimmel), van segítség? Hát a válasz az, hogy: NINCS! Sajnos a nagyi még dolgozik és 150km-re lakik pluszba.…..
Ilyen is van: Bogikát jól lakottan kiságyába helyezem, majd jön Barbi az ölembe enni. Bogi végig üvölti Barbi etetését. Mert ugye nem tépem ki a szájából a kaját, hisz akkor csak annyit érnék el, hogy nem egy, hanem kettő gyerek bőg. Az élmény megfizethetetlen! (Fogalmam…..
Ma reggel, mikor apuka hazaért épp ordított az egyik gyerek (3 hós). Mondom neki, hogy Barbi az. Mire ő, tényleg? (Barbi a nyugisabb.) Nézegeti, nézegeti, aztán azt mondja: - Ő a Bogi. Nohát kérem szépen, és igaza volt. Így derült fény arra, hogy én előző este óta - szerintem…..
elmúlt éved is új változókat hozottmegoldatlan egyenletedbeés új ismeretleneket, - bár a régi ismerősökkel sem feltétlenül kevesebb a gond -és változtak a peremfeltételek,a határértékek; és a paramétereksem változatlanok, sőta konstansnak vélt állandókis állandóan…..
tigrisnyul 2009.01.05 16:54:10
tigrisnyul 2009.01.05 23:51:52
@szamárfül/murci:
milyen okos ez a szamár, hívószóra rögtön itt termett!:)
A folyó folyik. Az eső esik.A növény nő.  Az ember emberkedik...