Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mekk Elek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
Végre a minisztériumban is elkészült az az Excel-tábla, amelyik összevetette a kiadási és a bevételi oldalakat. Nem lesz 7%-os GDP-növekedés, túl nagy lesz a költségvetési lyuk, be kell valamivel tömni. A Véleményvezér általában rezignáltsággal veszi tudomásul a kormány…..
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
A vörösiszap-tároló északi fala valószínűleg le fog dőlni, de nem kell pánikba esni, mondta Orbán Viktor miniszterelnök (Aztán kiderült, máma már nem reped tovább) Nagyon jól jött ez a gátszakadás Orbánéknak. A sok hazafias lózunggal körített dumálást, lázas…..
...az Olaszországban, a Júliai Alpokban majdnem szerencsétlenül járt két magyar hegymászó egyike, aki részt vett a jelenleg újabb kilencnyolcezres csúcs meghódításán fáradozó Erőss Zsolttal az amputáció utáni első hegymászásán a Grossvenedigeren, (Fotó: Staubinger…..
Két hete apám megkérdezte, hogy volna-e kedvünk Dórával ellátogatni egy magánvadasparkba. Volt. A helyszín egy 13 hektáros erdő, amit egy vállalkozó megvett magának, elkerítette, majd benépesíttette. Jelenleg vagy egy tucat szarvas, több dámvad, néhány őz és jópár vaddisznó…..