Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikestern

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
mikestern 2012.02.13 15:31:40
@kangep: Értem, ha neked esetleg nem tetszett, de azért szerintem voltak jó dalok. Őszintétlen? Szerintem pl Caramel, a reggae srác (bocs, nem tudom jól a neveket:)) tök őszinte zenét csináltak. Királyék, Tóth Gabi, Nika meg jó produkciók voltak. Nálam Fábián Juli a nyerő, de én elfogult vagyok a jazz-zel.

Mondom mindezt úgy, hogy nem hallgatok ilyen zenéket, rock meg jazz párti vagyok. De tudom értékelni a többi jó zenét is.
mikestern 2012.02.13 16:10:33
@kangep: Lehet, hogy nekem az elvárásaim kisebbek. Én nem várok el a hazai élmezőnytől olyan színvonalat, amit a nagy nyugatiak nyújtanak. Egyszerűen itt nem adottak ugyanazok a feltételek, itt a zenének nincs akkora piaca. Itt is vannak olyan tehentségek pedig, mint máshol. Pl az ország egyik legjobb rockzenésze, Jamie Winchester is alig tud itt érvényesülni. Nyugaton már nem itt tartana. De még sokakat sorolhatnék. Szóval minden az elvárásaidon múlik. Ha Sting-nél, meg Michael Jackson-nál húzod meg a mércét, akkor valóban csalódsz egy hazai koncerten.
mikestern 2012.02.13 17:33:02
@Hefe: Ezen jót röhögtem. Igazad van, nem kéne ennyire belelovalnom magam, nem is fogom. Miattam aztán ne legyen senki csöves. Azért kíváncsi lennék, mi táplálja ezt a kimagasló ego-t. Gondolom tele van az életrajza szebbnél szebb referenciákkal, amikre ilyen büszke.