Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mónus Csaba

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig gondolkodom, merjem-e megfogalmazni a véleményemet, különösen, ha az ellentétes a közvélekedéssel. Így vagyok most a vörösiszap-katasztrófával kapcsolatban is. Azon vitatkozunk, lehetett-e számítani a tragédiáraAzt halljuk a híradásokban, hogy a MAL Zrt. próbál…..
Egy ügyfelem ötlete volt, kipróbáltuk és működik. A meglévő, hosszú távra lekötött banner helyeire szerette volna kirakni a Facebook oldalának az ajánló dobozát. Elsőre furcsának tűnt, de azonnal megtetszett. A kivitelezés pedig végtelenül egyszerű volt.A bannereit Adverticum…..
A Munka Törvénykönyve 24.$ (1) bekezdése szerint a munkáltató köteles biztosítani annak lehetőségét, hogy a szakszervezet az általa szükségesnek tartott információkat, felhívásokat, valamint a tevékenységével kapcsolatos adatokat a munkáltatónál szokásos, vagy más…..
Három éve alakítottuk meg az Aktív Szakszervezetet. Akkor még szinte egyetlen indítékunk az volt, hogy tegyünk valamit azért, hogy a közvetlen munkakörülményeink javuljanak, ill. a fizetésünk jelentősen növekedjen. Sikierült azóta eredményeket elérni e két területen.…..
Mónus Csaba blogja Blog indító 2007.10.25 22:36:00
Ezekkel a sorokkal megkezdem nyilvános blogomat.Működik már három blogom különböző honlapokon. Az egyik a személyes webhelyemen, elképzelhető hogy az és ez azonos lesz. A másik szakszervezeti téma, a harmadik pedig munkaügyi témájú.Kezdem egy rövid bemutatkozással:1974-ben…..