Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mármindegy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
törökgáborelemez 437. Radiszoci 2012.02.13 18:55:00
Vicces pillanata volt a mai parlamenti ülésnek, amikor a két évtizeddel ezelőtt még farmerban és hosszú hajjal politizáló fideszes házelnök átöltözésre buzdította a munkahelyükre nem öltönyben és nyakkendőben érkezett szocialistákat. A szórakoztató momentumnál azonban…..
mármindegy 2012.02.14 11:33:21
@Velence19: kéne egyszer egy statisztikát - kivonatot csinálni, hogy a politikusainknak - beleértve a közigazgatás felsőbb szintjeit is - hány év munkaviszonya volt a magánszférában. Mert az, hogy kifényesedett a seggük a minisztériumi, önkormányzati meg ilyen-olyan hivatali székeken arról van sejtésünk. Beleszülettek 20 éve a korrupcióba, meg a hozzá nem értő rokongyerekek elhelyezésébe. Bár áll a gazdaság, haldoklik a kkv szektor, ők mégis azon versenyeznek hány tucat adófajtát lehetne kivetni a bár fuldokló de még termelő vékony rétegre. Brutál büntetések, illetékek, elnyert de ki nem fizetett pénzek, megoldatlan körbetartozási horror évtizedek óta...
És vonulgatnak egyesek az út szélén rongyos proletárokként ? Mások shortolnak közpénzen? Megint mások holland irodákban panaszkodnak a magyar fasizmusra?
Szégyellje magát mindegyik, náluk még a szicíliai maffia is egyértelműbb eszközökkel játszik.
Néha az az érzésem, ez az egész csak színjáték. Gyakorlatilag pár ember kezében van ez az ország, akiknek ez nem hazájuk, csak terepasztal. Bebújtak az álcák mögé, közben élnek a háttéralkuk. Rajtunk meg röhögnek 20 éve.
Talán ide is kéne egy Gorilla-ügy, ami ha mindet nem is, egy részüket kisöpörné a közéletből.
  Szerte Európában megkülönböztetik az államok az egyházakat. Több országban ráadásul államegyház van, mindez mégsincs a vallásszabadság kárára. A Magyar Kurír európai körképe az egyházügyi törvényekről.   Schanda Balázst, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem…..
mármindegy 2012.02.13 16:41:29