Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stanwolf

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mitől olyan lenyűgözőek Weerapong Chaipuck fényképei? Attól, hogy mind színeiben, mind témáiban tökéletesen visszaadják Ázsia rendkívül gazdag természeti és kulturális értékeit. Mintha a Tigiris és Sárkány világába csöppentünk volna mi is, ahol a spiritualitás és…..
stanwolf 2014.02.28 17:46:56
Az OSA Archívum 2012. február 10-én, Göncz Árpád 90. születésnapjának tiszteletére rendezte meg a Gyorskonferencia a köztársaságról című rendezvényét, amelyen az előadók az elmúlt húsz évvel és a jövő kilátásaival kapcsolatos legfontosabb gondolataikat osztották meg a…..
stanwolf 2012.02.13 10:33:03
Személy szerint én a Haza és Haladás blogot azért olvasom, mert bízom abban, hogy végre valaki profi politikusként komolyan veszi a feladatát, alaposan felkészül, megpróbálja feltárni az okokat és összefogja, katalizálja a megoldások kidolgozását.

Elnézést, de nem a szerzőnek, hanem "a bizalom újjáépítése" érdekében a blognak címezve írom az alábbiakat:
- Mit mond a cikk: semmit. Felemlegeti Mohácsot, pár elcsépelt sablon erejéig odamondogat a jobboldalnak, kicsit a baloldalnak.
- Kérdés: A magyar demokráciát mennyiben jellemzi, hogy Göncz Árpád 75%-os népszerűségének felét mostani politikus meg sem közelíti? Van egy kivételes ember, aki kivételesen jól végezte a feladatát, de Göncz Árpád megítélése önmagában nem jellemzi a magyar demokráciát.
- A cikk tézisként rögzíti: "Magyarország gazdasági és társadalmi problémái nem különböznek minőségükben az európai társadalmak vitatott közpolitikai kérdéseiről." Megjegyzem, a mondat szerkesztett változatban is maszatos, tartalmában pedig hmm meglepő.
- Ezután a szerző kifejti, hogy helyi és országos népszavazásoktól a haza fényre derűl.
Ha a mostani cikk csak egy provokáció, ám legyen. Szeretném hinni, hogy a blog a továbbiakban is a minőséget, az értéket támogatja.

Természetesen nem hiszem, hogy szerény személyem jobb cikket írt volna, hogy egyáltalán az közlésre érdemes lehetne.
Olvasójukként éltem a felhívással, miszerint "akkor vagyunk demokraták, ha ahelyett, hogy a saját lángelménkben bíznánk, a politikai közösség morálisan egyenjogú tagjainak döntését el tudjuk fogadni."