Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T-Murda

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten kezdett sorozat folytatásaként újabb két "jövőbelátó" rajzai következnek. Elsőként Erik Theodor Lössig illusztrációit láthatjátok Werner Büdeler 1954-es, Flug zum Mond című holdra szállással foglalkozó tudományos-fantasztikus könyvéből. Ebben a többfokozatú rakéta repülését, a föld…..
T-Murda 2015.04.07 20:48:23
@maxval bircaman szerkesztő: Ez így igaz Doktor, de sajnos már túl késő. A náci zombiterror csak a kezdet amit a holdról irányítanak majd és ki tudja mit tartogatnak még...
Gazdag kölykök mindenhol vannak, de azért a legtöbb országban próbálnak figyelni arra, hogy csak annyira legyenek feltűnőek, ami még nem okoz túl nagy felzúdulást. Mexikóban nem így tettek, komoly politikai botrány is lett belőle. A közép-amerikai országban a lakosság…..
T-Murda 2015.04.06 19:45:29
@gizmo26666: Igazi proli dolog a prolizás, rendszerint prolik gyakorolják, ha oda akarnak mondani, hisz őket is ez sérti leginkább.
Én aztán prolizhatnék (már csak származásomnál fogva is), mégsem teszem, sőt ismerek jó pár olyat aki prolizhatna , de nem teszi.
Irigy prolikra nagy szükség van, az ő fáradhatatlan kaparásuk tartja fönn a kapitalizmus rendszerét, vagyis a mindent lefölöző ultra milliárdosok hatalmát.
A rongyrázás üzenete pedig nagyon is fontos: Te is elérheted!
Helyi idő szerint délután négy óra előtt öt perccel találták meg Whitney Houston holttestét egy Beverly Hills-i hotel fürdőszobájában. Az énekesnő szobájában nem találtak tudatmódosító szereket, csak vényre kiadható pirulákat. Whitney valószínűleg megfulladt. Halála…..