Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bride

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
Bride 2015.11.10 08:06:02
@Pirospont: nem kovetem a munkassagat annyira, csak remlett valami sztori a Megasztaros idokbol.
Es mar miert ne lehetne "megvenni"? Az nyert, aki tobb sms-t kapott. Annak idejen talan VV Gombi kerult igy be a Villaba, tobb milliot koltott sms-re a csalad..
Bride 2015.11.10 08:59:00
@Zephyrous: ezt egy percig sem vitatom, valoban ugyes, tehetseges. Csak remlik valami regi sztori, de komolyan utana fogok mar keresni :)
Naszóval a vége. Ez most nem lesz egy hagyományos, rendes hogyvolt, mert az élő kibeszélőben mindent kitárgyalt a kedves-lelkes közösség és a visszajáró trollsereg, amit gondolt, szóval minek. És őszintén szólva kibaszottul el is fáradtam már, jó lesz már egy olyan reggel,…..
Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó.  Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen…..
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
Mivel ugye három csaj maradt a két pasira, logikus, hogy ebben a részben egy nő hullik, Lóra, Pornósbula vagy Botox. És akkor majd kialakul a döntő mezőnye, meglesz az a két pár, amibő az egyik majd mehet Az Örök Hűség Aranyozott Papírgömbjét hajigálni/tartani izzadt marokban.…..
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
Bride 2015.03.30 21:34:54
@LokiPatrióta avagy Édentől keletre (bigél): nem is kell titkolnia, csak nem választhatják egymást a párválasztón
Bride 2015.03.30 21:39:13
@Mirocska: ne viccelj, 1,5 millióan nézték meg!
Az én esküvői videómat csak 38 ezren :/
  Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez…..
Bride 2015.03.27 11:10:45
@Mosoly az élet értelme: igen igen, teljesen rácáfol a sztereotípiákra :) értelmes, kedves, normális, sajnálom, hogy kiesett :/
Bride 2015.03.27 13:44:24
@Tündérfalvi A.: hogy érted hogy nem tiltották le? kik? és kit tiltottak le?

@kszanaksz: úristen, tényleg :D a rosszabb fajtából :D

Az a baj Nórival (sok más baj mellett), hogy rettentően kilóg a sorból. Mindenhogy. Kinézetre, felfogásra, viselkedésre. Elhiszem, hogy szar lehet egyedül bent, de az nem túl barátságos, hogy fikáz mindenkit. Pont Ő. Nincs ott egy tükör vagy valami? :D
Rémes a személyisége..néha egyébként megvillan az odamondogatós énje, szóval el tudom képzelni, hogy miért válogatták be. Borzasztóan sunyi és kétszínű, akár még érdekes figura is lehetne. Csak hát bekerült ebbe a társaságba és azzal nem tud mit kezdeni, hogy ő lett a kakukktojás.
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
Bride 2015.03.25 10:53:00
Bride 2015.03.25 21:19:48
Bride 2015.03.25 21:39:05
@mercsi: én is futnék előle, az egy dolog, hogy azt a frufrut magán felejtette a 80-as évek óta, de olyan a stílusa amitől falnak megyek.. annyira beképzelt, csak tudnám mire..
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
Bride 2015.03.24 22:26:10
@Ditti82: simán beküldhetnek még valakit. vagy visszajön Mariann
Bride 2015.03.24 22:30:55
@Falatkányi: egy prostinak nem hiszem, hogy fájna, ha megdugják és kiejtik :D
  Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan…..
Egy elbarikádozott pásztorórával indult, VV Dóri zseniális helyzetfelismerésével folytatódott és Laci győzelmével zárult az a párbaj, amiben a villa idei egyik (egyetlen?) (kamu?)szerelmespárja feszült egymásnak, már ha azt annak nevezzük, hogy 45 percen át panaszkodtak a többi…..
Bride 2015.02.15 22:20:21
@Ditti82: akkor pláne, még hamarabb kiesik :D
Hely: Index szerkesztőség, kultrovat. Szereplők: Klág, Sajó, Sixx.  Klág: - Na, milyen volt?Sixx: - Olyan mint szokott lenni. Van valahol egy futószalag, amiről a valóságshow-szereplők legördülnek. Most is jött tíz.Sajó: - Ez hívják magyar…..
Ma se dugunk Szabályok 2014.08.07 11:32:24
A pultosfiú esete után már mindegy volt. Úgy éreztem, hogy már elromlottam (mintha a szüzességemet vesztettem volna el), most már annyira nem számít, hogy hányszor, meg hány emberrel csalom meg Andort. Pasik jöttek, pasik mentek. Először csak hagytam történni őket. Aztán…..