Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr W

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hela Mindenki!Lenne itt egy érdekes dolog, amire a magyar weben nem találtam eleddig referenciát, elhatároztam hát, hogy létrehozom, Nem is tudom, hogyan kezdjek bele, egy furcsa dolgot, egy furcsa érzést szeretnék megosztani Veletek és egyben szeretném, hogy aki ráismer, illetve…..
mr W 2012.02.12 22:19:44
engedjetek meg h figyelmetekbe ajanljam (bar nagyvaloszinuseggel ismeritek - ismernetek kell ;-) ) a YTube-on "visualsounds1" nevu csajszi videoit. ove all legkozelebb ahhoz h tudatosan is kivaltsa az ASMR erzest.
illetve JoNakashima origami hajtogato videoi (csak amiben nem beszelnek!)

par tipp meg tapasztalat reszemrol: a legkonnyebb fel-almosan/faradtan elerni ezt az erzest foleg ugy ha eltudod "engedni" a gondokat bajokat. fodrasznal is nagyon jol mukodik de csak ha kedves a fodrasz es tenyleg ugy matat az ember fejen (pl videken, ott nem rohannak ugy az emberek) ;-) (sajnos onmagunknak nemmukodik mert tudja az ember h mit akar -az asmr-ben kell lenni spontanitasnak ... es celnak is - pont azert fura mert tele van megmagyarazhatatlan kettossegekkel (??))

fentebb mar emlitettme 2 tubis "eloadot", ami meg nalam mukodott: columbo ;-) (szinkronosan!) amikor piszmog valamivel az is elkepeszto erosen kitudja valtani (sajnos ez is ojan mint a drog egy ido utan mulik a hatas es egyre tobb kell belole :-D) illetve amikor a gyilkos matat/elokeszit. gyanitom a regi stilusu szinkronnak is koze van a dologhoz (a regi filmekben sorra "talalni" ASMR-triggereket - talan azert mert nyugodtabb vilagban keszult es ez bizony olyan "adatokat" tarol amit igy erzekelhetunk. mai filmekben nemvaloszinu h talalnank barmit is...)

aztan ottvannak a csillagaszattal/kozmologiaval foglalkozo regebbi videok (kozmosz titkai - nagyon jo hatterzene, nemtul tudomanyos - nem agyalsz rajta sokat - vagy karl sagan videoi) sajnos a mai discovery-s vackok nemjok erre...

nameg a magyar regi filmek! pl amiben esznek (indul a bakterhaz, tizedes meg a tobbiek stb stb... lehet erdemes lenne szerezni egy regi fadobozos elektroncsoves ff-tv keszuleket annak a bugasa is eszmeletlen megnyugtato - a maiake szinten nem - pl ocsem lcd tvje is bug de az nem megnyugtato)

rajzfilmekbol kiprobalhatjatok a rozsaszin parducot is ;-) (kevesben mukodik de legalabb szorakoztato)

ha valaki videot keszitene: csinaljon "cellal" benne vmit ne csak vaktaba. akkor sokkal "realisztikusabb" a helyzet az agynak es nem veszi "atveresnek" ergo konnyebben kivalthato. (pl valoban becsomagol egy targyat egy karton dobozba amit ujsagpapir darabkakkal parnaz ki aztan celluxxal osszevissza ragasztgat - jo lassan ;-))

keressetek olyanok tarsasagat egymas kozt akikben biztok annyira es lehet egymas fejet hatat vakargatni ;-) (nem ez nem ua mint parok - fiu/lany - kozott... bar ott is mukodik csak a szexualis v erzelmi tulfutottseg nemenged olyan melyrehato "zsibbadast" ott mas a melyrehato ;-) )

...amugy en is azthittem ezt mindenki erzi (valojaban hiszem h minden ember kepes ra csak a legtobbjuk "blokkolva van")

sorry h ijen hosszu lett, rem talaltok benne azert vmi hasznosat ;-)

legjobbakat!
mr W 2012.02.12 22:24:05
@Gumicsivá:

nincs mas lehetoseg csak feszbukon csatlakozni? ;-) (nemvok "fb hivo")
szivesen atadom/megosztom tapasztalataim (en is pszichikai hatasait tanulmanyoztam - gyakorlatban is, "paciensekkel" is ;-) !!)
rengeteg osszefugges van am itt a dolgok "mogott"... de nemakarok megint annyi rizsat begepelni (meglehet lesem tudnam irni)

legjobbakat