Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis Atis

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én lovag vagyok. Dartont szolgálom. Fegyverrel és igével. Ő a leghatalmasabb úr. Aki jogot szerzett az életre, az kötelezettséget is a halálra. Minden élő vége egy. Az élet rövid. A halál hosszú. A lélek örök. Kinek több idő jut, kinek kevesebb. Sosem vitattam. Dolgom van a…..
A pyarroni vallás manapság két különálló irányzatra oszlik. Az egyik tábor hívei, a magukat selmovitáknak nevezők vannak döntő túlsúlyban, ők – noha az istencsalád többi tagját is tisztelik – teljes lelkükkel csupán egyetlen istenség mellett kötelezték el magukat. Az…..
kis Atis 2012.03.25 21:34:07
@Airas: Ellenkezőleg!
nagyon fontosnak tartom a véleményed, hiába játszok énis kisgyerek korom óta, de látom hogy te sem vagy piskóta,főleg dartonita témában ami pedig a kedvencem, biztos olvasott is vagy szerepjáték terén.
szerintem maximum színesítésnek 1 kaland erejéig fogunk összekerülni. A másik! hogy vannak halál szférás varázslatok, amikről nem mindről írják hogy csak velejéig gonosz papok alkalmazzák, de mindazonáltal csapaton belül beszéltük, hogy darton lovagja akik ugye militárisabban gondolkodók és több repertoárt felhasználók, mint adott esetben egy Darton pap, de vannak varázslatok amiket csak bizonyos szituációban nagyon indokolt esetben alkalmazhatnak. ezek lényegében a vérmágiába sorolandók. neked erről mi a véleményed?
3644: A Pyarroni Államszövetség területén, Marem városában megszületett Airun, ősi nemesi család sarjaként. 3663: Airun al Maremet Darton papjává szentelték, már ekkor köztudott volt róla, hogy rendhagyó módon értelmezi Darton tanításait, és karizmatikus egyénisége miatt…..