Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VajákosBiri

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debrecen nem ajándékba kapja a stadiont, megdolgoztak érte a debreceniek – állítja Orbán Viktor. A futballba rengeteg pénz áramlik, az akadémiák – köztük a miniszterelnöknek oly’ kedves felcsúti – soha nem látott forrásokhoz jutnak, az élvonalbeli klubok…..
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
Gondolom, sokan ismerik a tanulságos mesét a rókáról és a skorpióról. Valahogy így szól: „Egy skorpió sétált a folyó partján, át akart jutni a túlsó oldalra. Egyszer csak meglátott egy rókát, odament és megkérte, hogy vigye át a hátán. A róka ellenkezett: - Ha…..
VajákosBiri 2012.02.12 21:22:43
@török gábor: never say never! elméletileg? kávéra?:)
VajákosBiri 2012.02.12 21:42:02
@tölgyes: Önnek nagyon jó dolga lehet, ha az a legfőbb problémája, hogy a Török Gyurcsánynak adott-e tanácsot. és ha igen, akkor mi van? most leleplezi és boldog? (szerintem egyébként nem adott tanácsot, GYF-et valószínűleg nem "bírja", illetve nem tudott volna vele azonosulni úgy, hogy hiteles tanácsadója legyen.)
VajákosBiri 2012.02.12 22:03:07
@tölgyes: Ön belső ellenőrként funkcionál és hiteles forrásokból merítkezik? egyébként - bár semmi közöm hozzá - az lenne a tisztes, ha 1. elfogadná a kávé melletti szerződésolvasgatást (én elfogadnám, de csak a kávé miatt) vagy 2. leszállna erről a bicikliről. ez utóbbi feltétlenül elegáns lenne. Harmadik út ebben a helyzetben nincs.