Regisztráció Blogot indítok
Adatok
walkingonthemoon

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először voltam egy éve az Oktoberfisten, akkor is egy hazai banda megtekintése volt a cél, és akkor hadd említsem meg őket névszerint, a Unisonról van szó, és most sem volt ez másként, ugyanis sem engem, sem az útitársaimat nem érdekelte tálzottan az “argentin…..
Gondolom mindenki kurvára izgatott volt, hogy mikor folytatódik évértékelő cikkünk, így hát nagy örömmel jelenthetem be, hogy éppen a cikk sorozat befejező részét olvashatod! Nem semmi, ugyi?WOTM: És ha már TOP5, neked melyik banda, melyik lemeze volt az ami legjobban tetszett,…..
Állatokat kínozni nem szép, és nem is illendô dolog. Imitálni szintén nem az. Ezt leszámítva egészen korrekt a Dance Or Die lemeze. Dance Or Die = Another Way - grind részek + egy csipetnyi Los Crudos de csak itt- ott és kevés. Ott dallamos ahol kell, ott szedi le a fejed, ahol kell.…..
Igazából nem tudom, hogy milyen hozzáfüznivalóm lehetne ehhez a bandához. Lemezrôl lemezre (amibôl szerencsére nem volt olyan sok, - milyen már egy olyan punkhc banda, aminek a munkásságát korszakokra lehet bontani?! Az maradjon meg a Metallica-nak - ) hoztak valami újat ebbe az…..
Mindig örülök ha valamilyen új DIY kiadványról/kiadóról hallok. A földalatti média fegyvergyára dolgozik, és bár igaz hogy néhány banda anyaga néha említésre sem méltó, azért az underground zene szartengerébôl néha-néha ki lehet halászni valami izgalmasat, egyedit is. És…..
Sosem felejtem el az osztálytársnôm arcát, amikor hazafelé nagyon aranyos volt, és megkérdezte hogy mit hallgatok akkor éppen. És én ahelyett, hogy mindenféle általa ismeretlen elôadók, stílusmeghatározások felsorolásával bajlódtam volna, egyszerüen csak a fülébe nyomtam a…..
Lemezkritikákat írni egyszerre hálás és hálátlan feladat, lehet jól csinálni és persze rosszul is, mindenesetre néha eléggé unalmas is tud lenni. Nyilván az ember egy idô utána saját szórakoztatására megpróbálja valamiféle “saját maga állította csapdákba”,…..
Kénytelen vagyok elismerni hogy Koberának igaza volt (lásd: alap lemezek alap arcoknak sorozat idevágó része). A Bad Brains nem ismerésénél, más csak az cikibb ha ismeri de nem szereti valaki, így gondolom a kötelezô bevezetôtôl most eltekinthetek, hiszen mégiscsak nem egy…..
Kurvára semmi ötletem nincs a bervezetôvel kapcsolatban. Tudom, már az Eliz esetében is lelôttem ezt, de most aztán tényleg. Elôször arra gondoltam, hogy egy az egyben kimásolom a onechord alaphangját, de azért az már mégiscsak plágium lenne, meg azért ennél ötletesebb vagyok.…..